Tietoa Eicosta

Me toimitamme markkinoiden parhaat tuotteet, tieto-taidon sekä palvelun samassa paketissa

EICO toimittaa markkinoiden parhaat liesituulettimet ja -kuvut sekä muut keittiön laitteet, kuten kodinkoneet, jätejärjestelmät sekä viinikaapit. Yli 38 vuoden vankalla kokemuksella olemme kartuttaneet runsaasti arvokasta osaamista, ja investoineet asiakaspalvelumme korkeaan laatuun. Me teemme yhteistyötä yksinomaan markkinoiden johtavien liesituuletin- sekä kodinkonevalmistajien kanssa, joten tarjoamiemme tuotteiden laatu, materiaalit, design, kestävyys sekä käyttökokemus ovat parhaimmasta päästä. Lisäksi, asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan oikean tuotteen valinnassa.

"Refine your choice"

Vietämme suuren osan elämästämme keittiössä ja kylpyhuoneessa. Siellä yleensä valmistaudumme uuteen päivään - ja juuri siellä myös päätämme ne. Me EICO:lla ajattelemme, että tuotteemme ovat paljon enemmän kuin käytännöllisiä, arkea helpottavia laitteita; ne ovat keskeinen osa jokapäiväistä elämää, kuin myös ratkaiseva osa sen paikan ilmettä, jota kodiksi kutsumme.

Kodinkoneiden tulee toimia moitteettomasti, sopia kodin tyyliin kuin myös vastata asukkaiden yksilöllisiä tarpeita. Tämä koskee kaikkia kodin laitteita viinikaapista, liesituulettimeen, uuniin ja keittotasoon.  Me vaadimme korkeaa laatua, toiminnallisuutta ja huippuluokan designia kaikilta toimittamiltamme tuotteilta, joten meiltä voit aina odottaa tavallista parempia teknisiä ominaisuuksia, design –ratkaisuja sekä materiaali -valintoja.

Sinun palveluksessasi

Myös tuki- ja palvelupuolella olemme vahvempia kuin useimmat. Tuotteen valintaprosessin aikana olemme läsnä aina kun tarvitaan. Niin ennen, aikana kuin sen jälkeenkin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että pystymme tarjoamaan onnistuneen palvelukokemuksen sekä täyttämään odotukset - tai jopa ylittämään ne.

EICO on tanskalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981. EICO:n juuret ovat syvällä keittiöteollisuudessa, mikä tarkoittaa, että tunnemme alamme läpikotaisin ja osaamme aina avustaa oikean ratkaisun löytämisessä. Me tarjoamme mielellämme myös inspiraatiota siihen, miten tuotteistamme voi tulla oleellinen osa sisustustasi, tavalla, jota et ehkä aikaisemmin osannut kodinkoneiltasi odottaa.

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi 

Me emme myy suoraan loppuasiakkaille, mutta meillä on jälleenmyyjiä ympäri Suomea! Eri tuotteista näet, missä lähin jälleenmyyjä sijaitsee.

Olet myös aina tervetullut lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen eico@eico.fi