Huolto ja Tuki

Me panostamme asiakaspalvelumme korkeaan laatuun, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Palvelu- ja tukitiimimme ovat aina valmiina auttamaan, jos kaipaat ohjeita tai apua. 

Huoltoa ja varaosia koskevat yhteydenotot

Jos tarvitset huoltoa tai haluat tilata varaosia, täytä tämä lomake. Me vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Täytä lomake

Lataa Käyttöohjeet EICO-tuotteellesi

Käyttöohjeet ja muut materiaalit löydät aina jokaisen tuotteen kohdalta. Jos et löydä omaa tuotettasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua. 

Etsi tuotteesi

Energiamerkintä

Meillä on perusarvona toimittaa kvalifioituja, ajankohtaisia ja asianmukaisia tuotteita. Siksi noudatamme tarkkaan lainsäädäntöä koskien ekologista suunnittelua. 

Ekosuunnitteluvaatimuksilla pyritään rajoittamaan EU:n energiankulutusta ja ilmastovaikutuksia. Kotitalouksien liesituulettimissa on oltava painettu energiamerkki, jonka asteikko on A:sta G:hen, jossa A on energiatehokkain. Mittakaavaa päivitetään jatkuvasti, joten asteikon yläreunaan tulee jatkuvasti uusia, yhä kunnianhimoisempia energialuokkia. Tarkat standardit on kuvattu uunien ja liesituulettimien energiamerkintää koskevassa asetuksessa.

Energiamerkissä oleva tieto kertoo energiatehokkuusluokasta, vuotuisesta energiankulutuksesta ja äänitasosta. Lisäksi, siinä on merkinnät hydraulisesta tehosta, valaistustehokkuudesta ja rasvanpuhdistustehokkuudesta.