Tapaa uudet Eicolaiset

 

05/2020

Valitettavasti pienellä viiveellä - koronan takia – mutta meillä on kuitenkin ilo ilmoittaa, että huolto- ja tukitiimimme kasvaa. Toukokuun 1. päivänä toivotimme tervetulleeksi Ulla Studsgaardin. Jos löydät itsesi lähellä huolto- ja tukiosastoa, käy ihmeessä tervehtimässä ja toivottamassa hänet tervetulleeksi. 😊

 

01/2020

Lämpimästi tervetuloa mukaan EICO-tiimiin Kim Kanervo, Suomen uusi myyntipäällikkö, joka on aloittanut tehtävässään 1. tammikuuta 2020. Kimin vastuulla on varmistaa yrityksen menestys Suomessa sekä asema uusilla markkinoilla. Häneltä löytyy laajaa kokemusta kodinkoneiden vähittäiskaupasta ja kyvykkyys avata ovet uusille, pitkäkestoisille asiakassuhteille. Kim kävi tutustumassa Brøndesslevin pääkonttoriin sekä tuotteisiin tammikuun alussa ja on nyt valmiina tapaamaan uusia asiakkaita ympäri Suomea. Tervetuloa, Kim!

EICO:n Myynti- ja tuotejohtaja Niels Poulsen sekä Kim Kanervo

Eico:n Myynti- ja tuotejohtaja Niels Poulsen sekä Suomen uusi Myyntipäällikkö Kim Kanervo.

12/2019

Toivotamme tervetulleeksi Nadia Bloch Kronborgin, joka on aloittanut työnsä Eicon Talousosastolla. Hän on liiketalouden opiskelija, joka on erikoistunut taloushallintoon ja sisäänostoon. Tervetuloa Nadia!

 

10/2019 

Tapaa Simen Bjørklund, Norjan myyntitiimin uusin vahvistus. Yhdessä muun tiimin kanssa Simen auttaa varmistamaan, että norjalaiset asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Simen kävi vierailulla EICO:n pääkonttorilla ja sai esittelyn yrityksen tuotteista ja työtavoista. Nyt hän on takaisin Norjassa ja tapaa jo asiakkaitaan. Tervetuloa, Simen!

Norjan Myyntipäällikkö Kenneth Brynli ja Aluepäällikkö Simen Bjørklund.

09/2019

Lämpimästi tervetuloa uudelle talousosaston kolleegallemme Michelle Olesenille, joka tulee työskentelään kirjanpidon parissa. Tervetuloa, Michelle!

Talouspäällikkö Frank Svendsen ja Kirjanpitäjä Michelle Olesen.

06/2019

Lämpimästi tervetuloa osaksi EICO-tiimiä Søren Riisager, joka tulee työskentelemään varastoinnin parissa. Tervetuloa, Søren!

Varastotyöntekijä Søren Riisager.