22.02.21

NikolaTesla Fit – Palkittu 60cm induktiotaso-liesituuletin

 

Fabrizio Crisàn suunnittelema uusi NikolaTesla Fit italialaiselta Elicalta on kompakti induktiotason ja liesituulettimen yhdistelmä, joka sopii täydellisesti myös pienempiin keittiöihin.

NikolaTeslan menestyksekäs induktiotaso-liesituuletin -sarja on saanut uuden paljon odotetun tulokkaan, NikolaTesla Fitin, joka on jo ehtinyt kahmimaan parhaan innovaation palkinnon kansainvälisesti arvostetussa ICONIC AWARDS 2021 suunnittelukilpailussa.

 

NikolaTesla - Induktiotaso-liesituuletin "jokaiselle"

Liesi ja liesituuletin yhdessä ja samassa tuotteessa on ainutlaatuinen yhdistelmäratkaisu, jos haluat toimivan, mutta samalla huomaamattoman liesituulettimen keittiöösi. NikolaTesla Fitissä yhdistyy markkinoiden uusin tekniikka, innovatiiviset ratkaisut ja kaunis muotoilu sekä kompakti koko, jonka ansiosta se voidaan asentaa myös pieneen asuntoon, jossa on tilaltaan rajallinen keittiö. NikolaTesla fit on saatavana sekä 60 että 70 cm. 

- NikolaTesla-sarja on niittänyt paljon menestystä kaikissa Pohjoismaissa ja nyt Elica on onnistunut vastaamaan kasvavaan kysyntään pakkaamalla suunnittelun ja kaikki erikoisominaisuudet entistä pienempään malliin. NikolaTesla Fitin avulla saat kaikki NikolaTesla-mallien parhaat ominaisuudet ja suunnittelun, joka sopii jokaiseen keittiöön. Tämän ansiosta NikolaTesla-sarja on nyt saatavilla entistä suuremmalle kohdeyleisölle, kertoo EICO: n kansainvälinen myyntipäällikkö Niels Poulsen.

Joustava ja kompakti Design

NikolaTesla Fit voidaan asentaa vain 60 cm leveään keittiökaappiin, ja näin tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja ratkaisee monet tilahaasteet. Malli on saatavana sekä hormiin liitettävänä - että huoneeseen palauttavana versiona. Jälkimmäisessä on tehokkaat ja uudelleenaktivoitavat keraamiset suodattimet, jotka on helppo ottaa ulos keittotason yläosasta.

NikolaTesla Fitin imuteho on yhtä voimakas kuin muissa NikolaTesla-malleissa, mikä tarkoittaa, että ilma liikkuu jopa 5,1 metriä sekunnissa. Siten ruoanlaittossa syntyvä höyry ja käry johdetaan tehokkaasti pois sitä mukaa kun niitä syntyy.