FAQ Kodinkoneet

Liesitasot ja lisätarvikkeet

Kaikki liesitasot, joissa on P mallin nimen lopussa voidaan huullosasentaa. 

Kun ilman imunopeus alaspäin on vahvempi kuin nopeus, jolla ilma normaalisti nousee, se on mahdollista. Useissa liesitaso-liesituuletin malleissa imuteho on jopa 5 kertaa tehokkaampi kuin ilman normaali nousu nopeus.

On suositeltavaa käyttää kattiloita, joiden pohja on tasainen ja joiden halkaisija on yhtä suuri tai hieman suurempi kuin lämmitetty alue.

Estä liesitason pinnan naarmuuntumista ja älä käytä kattiloita, joiden pohja on karkea.

- Vältä ylikuumenemista vähentämällä lämpöä, nesteen kiehuessa.
- Älä jätä keittoalueita päälle, jos niissä ei ole kattiloita tai muita keittoastioita.
- Kun kypsennys on valmis, kytke vastaava keittoalue pois päältä.

- Käytä oikean kokoisia kattiloita ja pannuja ruoanlaitossa ja vältä tarpeetonta lämmönkulutusta.

- Valitse kattila, joka on mukautettu ruokamäärään. 

- Kypsennä mahdollisimman pienellä vedellä - silloin kulutetaan vähemmän energiaa veden lämmitykseen.

- Sammuta liesi, kun sitä ei enää käytetä.

Jokaisen liesitason tuotesivulla voit nähdä kuka jälleenmyy kyseistä tuotetta. Muista kuitenkin ottaa yhteyttä jälleenmyyjään etukäteen, varmistaaksesi löytyykö heiltä juuri etsimäsi malli.

 

Asennus ja vianmääritys

Ei, tämä on normaalia, koska energiansiirto on erittäin voimakasta. On kuitenkin joitain kattiloita, jotka värisevät huomattavasti enemmän kuin toiset. Valurautaiset kattilat ovat ihanteellisimpia melun vähentämisessä.

Alemmissa lämpöasetuksissa lähtötehoa säätelee pulssi-induktio, joka kytkee magneettikentät päälle ja pois säännöllisesti. Keittotasoissa on saksalaisen EGO: n PI-tekniikka, joka on hyvin normaali tapa, säädellä induktiolieden lämpötilaa. Suurin osa induktiolevyistä käyttää tätä induktiotekniikkaa, joten se on aivan normaalia.

Tämä värimuutos johtuu pitkäaikaisesta käytöstä johtuvista astioiden kerrostumista. Värinmuutos voidaan puhdistaa EICO: n keittotason puhdistusaineella, tuotenumero 2509. Keittotason puhdistusaine antaa myös lasille suojakalvon levityksen jälkeen.

Tämä johtuu tyypillisesti siitä, että keittotason ympärillä ei ole riittävän hyvää ilmankiertoa, ja siksi sinun on varmistettava parempi ilmanvaihto tulevaisuudessa.

Tyyppikilpi on aina uunin rungon sisällä - uunitilan alla. Kun avaat oven, näet tyyppikilven uunin oven ja kaapin välissä. Tyyppikilpi on yleensä hopeanharmaa tarra, jonka avulla yksittäiset laitteet voidaan identifioida.

Tyyppikilpi löytyy aina keittotason alapuolelta. Tyyppikilpi on yleensä hopeanharmaa tarra.

Huolto

Poista mahdolliset ruoka ja rasva pinttymät siihen suunnitellulla lasikaavimella.
Puhdista keittoalueet vain siihen tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Huuhtele sitten vedellä ja pyyhi puhtaalla liinalla.
Poista liedeltä välittömästi sulanut folio sekä sokeri tai muita jäämiä. Tällä tavalla voidaan estää pinnan vaurioituminen.
Hankausliinojen tai aggressiivisten kemiallisten puhdistusaineiden, kuten uunien  puhdistusaineiden, käyttöä ei pidä missään olosuhteissa käyttää liesitasolle.

 

Tiivistelista on erittäin herkkä ja voi vaurioitua, jos sitä hierotaan tai pestään.
Vältä sen puhdistamista niin paljon kuin mahdollista.

- Tarkista ettei ohjausnäppäimiä ole lukittu

- Painikkeet reagoivat kosketukseen, joten sinun ei tarvitse lisätä painetta 

- Jos sinulla on lightguide, sensori sijaitsee LED-valon alla.

- Käytä sormesi keskiosaa, älä kärkeä.

- Varmista, että ohjauspainikkeet ovat aina puhtaita, kuivia ja ettei niitä ole peitetty millään. Jopa ohut vesikerros voi vaikeuttaa ohjauspainikkeiden käyttöä.

Varmista, että olet valinnut kattilan / pannun, joka soveltuu induktiokeittämiseen. Jos olet epävarma, aseta magneetti pohjaa vasten. Jos se vetää magneettia puoleensa, pannu / kattila soveltuu induktioon.

Jos kattila on liian pieni tai sitä ei ole asetettu oikein levylle, sitä ei voida tunnistaa.

Jos keittotasolle on jätetty ei-magneettinen pannu / kattila (esim. Alumiini) tai muita pieniä esineitä (esim. Veitsi, haarukka, avain), keittotaso menee automaattisesti valmiustilaan 1 minuutiksi.

  • Poista tahrat mahdollisimman pian. Jos sen annetaan jäähtyä lasille, sen poistaminen voi olla vaikeaa ja vahingoittaa lasin pintaa pysyvästi.
  • Käytä kaavinta, joka sopii induktiotasolle, mutta varo kuumia keittoalueita
  • Pyyhi lika tai roiskeet astiapyyhkeellä tai paperipyyhkeellä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kodinkoneista.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä