FAQ Pesualtaat

Pesualtaat ja lisätarvikkeet

Pesuallas, jossa on takareuna on erittäin kätevä esim. jos pöytätaso on puinen, koska se suojaa herkkää tasoa vesiroiskeilta. 

Nostoventtiili on lisävaruste, jolla siivilää voidaan käyttää "etänä" eli avata- ja sulkea. Pesuallas nostoventtiilillä toimitetaan aina sekä hanareiän että nostoventtiilireiän kanssa.

Toimitetaanko pesuallas hanareiällä vai ei riippuu mallista. Moniin pesualtaisiin voidaan tilata reiät enne toimitusta, jos haluat säästää aikaa ja vaivaa ja välttää pesualtaan vaurioitumisen. 

 

Asennus

Jotkut pesualtaat ovat symmetrisiä - ja siten käännettävissä. Jos pesuallas ei ole käännettävissä, tuotteen kohdalla mainitaan erikseen joko "oikea" tai "vasen".

 

Päältä asennettava allas on perinteinen asennusmenetelmä, jossa pöytätasoon leikataan reikä, johon pesuallas kiinnitetään.

Altakiinnitettävä allas liimataan ja asennetaan tasoon alapinnalta. Menetelmää käytetään laminaatin, puun, kiven ja lasin yhteydessä. 

Huullosasennuksessa altaan reuna asennetaan pöytätason kanssa samalle tasolle. Tämä kiinnitysmuoto tarjoaa sileän pinnan.

Huomautus! Hinnat ja tuotenumerot eivät ole samat kaikissa asennusmenetelmissä.

Asennusta varten voidaan tarvita tarkempi piirustus kuin tuotetiedoissa ja katalogissa.

dwg / dxf-tiedostoja ja muita yksityiskohtaisempia piirustuksia voi pyytää ottamalla yhteyttä osoitteeseen eico@eico.fi

 

Monet koristeelliset lavuaarit valmistetaan ilman ylivuotoa. Jotta näitä voidaan käyttää, huoneessa on oltava lattiakaivo. Lisäksi näiden altaiden yhteydessä on käytettävä click-up venttiiliä, joka on tarkoitettu pesualtaille ilman ylivuotoa.

Click-up venttiili ei välttämättä sovi kaikkiin pesualtaisiin, joissa ei ole ylivuotoa. Varmista, että valitsemasi Click-up venttiili sopii tarpeisiisi. Mitat vaihtelevat ​​riippuen pöytälevyn / lavuaarin paksuudesta, johon osan on "tartuttava".

Huolto

Ruostumattomien teräspintojen puhdistus ja huolto

EICO: n keittiön ja kylpyammeen teräsaltaat on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä (AISI 304 -sertifioitu korkealaatuinen teräs). Ympäristö- ja siivousystävällinen materiaali, joka soveltuu hyvin korkeisiin hygieniavaatimuksiin.

Ruostumattomalla teräksellä on oksidikalvo, joka suojaa pintaa ja tekee tuotteesta ruostumattoman. Tämä kalvo toimii luonnollisena estona syövyttävien kaasujen hyökkäyksiltä,
nesteitä tai hiukkasia.

Edes ruostumatonta terästä ei kuitenkaan ole täysin suojattu korroosiolta. Jos teräspinnan suojakalvo vaurioituu, suoja voi vähentyä huomattavasti ja erityyppisiä ruosteen tahroja tai kerrostumia voi alkaa muodostua. 


Puhdistus ja huolto:
Korroosio-ongelmien välttämiseksi on erittäin tärkeää, että käyttäjä puhdistaa teräspinnan kunnolla käyttämällä sopivia tuotteita ruostesuojan säilymisen varmistamiseksi. Päivittäiseen puhdistukseen suositellaan tavallista astianpesuainetta. Käytä tiskiharjaa ja pehmeää kangasta. Perusteellinen puhdistus voidaan tehdä sopivalla teräksenpuhdistusaineella.
Varmista, että tuote ei sisällä kloridia, ammoniakkia tai vastaavaa. Huuhtele aina puhtaalla vedellä.
Älä käytä hankausliinoja, joissa on metallipinta, tai vastaavia työkaluja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia pesualtaista.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä