11/29/2022

Onko keittiösi valmis jouluruokaa varten?

Jos on vuodenaika, jolloin keittiö joutuu koetukselle, on se silloin, kun jouluruokaa valmistetaan. Lopputuloksen kannalta on ratkaisevan tärkeää, että sinulla on oikeat laitteet ja tilaa. Jos sinulla on liian pieni uuni tai keittotasolla liian vähän tilaa kaikille kattilloille, on ruoanvalmistus hankalaa ja turhauttavaa.

Jul

Olisiko tämä se vuosi, jolloin muutat tilanteen siten, että voit jatkossa nauttia jouluruokien valmistamisesta optimaalisissa olosuhteissa?

Integroitava uuni joulukinkun paistoon

Jouluruoan valmistus on paljon helpompaa oikeanlaisella uunilla. Anna uunin tehdä työ puolestasi. Uunista ajatellaan usein, että se on vain uuni. Me EICOssa tiedämme paremmin. Uunin ei pidä vain kyetä lämmittämään tai paistamaan. Se on rakennettava täydellisesti ymmärtäen ruoanlaiton monipuolisuutta, sen on oltava helppokäyttöinen, jotta säästät aikaa ja energiaa keittiössä. Oikeanlaisella integroitavalla uunilla voit unohtaa joulustressin ja kiireen ja näiden sijaan vaikkapa nauttia lasillisen viiniä perheen ja ystävien kanssa uunin tehdessä työn puolestasi.

Lue lisää integroitavista uuneistamme täältä

Keittotaso jouluherkuille

Keittotasolla voi helposti olla kattilaruuhkaa valmistettaessa jouluruokaa.
Meillä on keittotasoja jokaiseen makuun. Olipa valintasi keraaminen keittotaso, induktioliesi tai liesituulettimella varustettu keittotaso, meillä on malleja, jotka vastaavat tarpeitasi ja kokotoiveitasi.

Paluu todellisuuteen

Kun arki tulee vastaan joulun jälkeen ja valmistat taas ruokaa uunissasi, kannattaa uuni puhdistaa ensin kunnolla. Jotta tämä olisi mahdollisimman helppoa, olemme luoneet vaiheittaisen oppaan uunin puhdistamiseen. Löydät oppaan täältä.