10/12/2022

Ilmaa kierrättävät keittotasot ovat vuoden 2023 trendi

Aikaisemmin puhuttiin, kuka valmistaja tuo ensimmäisenä ilmaa kierrättävät keittotasot markkinoille. Vuonna 2023 puhutaan jo erottumisesta kasvavilla markkinoilla. Jos joku erottuu, on se EICOn Phantom-sarja, paitsi eleganssilla ja estetiikalla myös erityisesti tekniikan suhteen.

Phantom Shift

Alaspäin ilmaa kierrättävät keittotasot - imuliesitaso, liesituuletin liesitasossa - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Alasvirtauskeittotasoista sekä induktiokeittotasoon integroiduista liesituulettimista on tullut uusi hitti, jota kuluttajat hankkivat yhä enevässä määrin. Tämä trendi kehittyy entisestään vuonna 2023.

Aikaisemmin puhuttiin, kuka valmistaja tuo ensimmäisenä ilmaa kierrättävät keittotasot markkinoille. Vuonna 2023 puhutaan jo erottumisesta kasvavilla markkinoilla. Jos joku erottuu, on se EICOn Phantom-sarja, paitsi eleganssilla ja estetiikalla myös erityisesti tekniikan suhteen. Phantom on tanskalaista muotoilua, jossa laatu, suorituskyky ja toiminnallinen muotoilu yhdistyvät.

Tanskalaista muotoilua teknisillä huippuominaisuuksilla ja kauniilla yksityiskohdilla

”Phantom Shiftillä, tarkoin harkitulla tuotteella, joka voittaa kilpailijan useilla parametreilla, asetimme itsemme markkinajohtajaksi. Phantom Shiftin ansiosta kuluttajat saavat markkinoiden suurimman ilmankiertonopeuden 7,0 m/s sisäänrakennetulla moottorilla.
Phantom Shiftissa on erinomainen tekniikka ja  markkinoiden alhaisin äänitaso 58dB(A) suurimmalla imuteholla. Phantom Shift on ajattomasti muotoiltu ja se  kaunistaa skandinaavisia keittiöitä tulevina vuosina” sanoo Niels Poulsen, EICO:n CSO.

Pienillä yksityiskohdilla on merkitystä

Voisi hyvin luulla, että kun suorituskykyyn ja äänitasoon on kiinnitetty valtavan paljon huomiota, ei yksityiskohtia ole välttämättä hiottu viimeisen päälle. Tässä kohtaa EICO näyttää kuitenkin kyvyn lisätä myös pieniä yksityiskohtia mukaan laitteisiin, jotka tekevät arjesta hieman herkullisempaa. Valkoinen näyttövalo on lisätty vastakohtana punaiselle valolle, jonka monet saattavat tuntea vastaavista markkinoilla olevista tuotteista. Valkoinen näyttövalo antaa tyylikkään ja elegantin ilmeen, ja sopii myös yhteen uunin näytön valon kanssa.

Monikäyttöiset tuotteet ovat tulleet jäädäkseen

"Yksi asia, johon olemme törmänneet tämän vuoden messuilla - ja joita kuluttajat tulevat näkemään tulevina vuosina paljon enemmän - ovat tuotteet, jotka tekevät arjesta älykkäämpää ja helpompaa meille kaikille. Useita toiminnallisuuksia yhdistettynä samaan laitteeseen, Phantom Shift on hyvä esimerkki siitä", sanoo Niels Poulsen.

Vähemmän on enemmän – fokuksena puhtaan selkeät linjat

Pitkän pandemiajakson aikana arjen prioriteetit ovat olleet meistä monien tarkastelun kohteena. Nämä ajatukset ovat myös vaikuttaneet siihen, miten suunnittelijat näkevät tulevaisuuden.

"Näemme hillityt sävyt ja selkeän muotokielen yhdisttetynä vain välttämättömään: muotoilua leimaavat selkeät linjat ja yksinkertaiset muodot. Kuluttajat näkevät sitä enemmän vuonna 2023", Niels Poulsen sanoo.

EICO:lla on markkinoiden laajin valikoima ilmaa kierrättäviä keittotasoja. Phantom-sarjan lisäksi valikoimassamme on monia Elican NikolaTesla-malleja ja Faberin Galileo-malleja.

Katso koko Phantom-sarja täältä.