11/04/2021

Puhdasta jouluiloa puhtaalla liesituulettimella

Puhdas liesituuletin tekee joulun leivonnasta ja ruoanlaitosta huomattavasti vaivattomampaa, mukavampaa ja etenkin tuoksuvampaa.

Se, kuinka usein liesituulettimen terässuodatin tulee pestä, riippuu siitä, millä tavalla ja kuinka usein ruokaa valmistetaan.

Tiesitkö: Liesituulettimen terässuodatin kerää kaiken ruoanlaitossa haihtuvan rasvan ja tekee siten keittiössä oleskelusta huomattavasti mukavampaa. Mitä enemmän rasvaa suodattimen pinnalla on, sitä huonommin ilma kulkee sen läpi, ja siten se voi vaikuttaa merkittävästi liesituulettimen toimintakykyyn. 

Rasvainen liesituuletin tarkoittaa siis huonompaa sisäilmaa, mikä voi aiheuttaa rasva- ja hajuhaitoja keittiön muille pinnoille ja huonekaluille. Liesituulettimen rasvasuodattimen pesuun kannattaa siis varata aikaa, nyt myös joulusiivousten yhteydessä. Onneksi se ei ole vaikeaa.

 

 

FAQ - Kaikki se, mitä et tiennyt, että sinun tulee tietää... 

Meidän FAQ-tietokannasta löydät lisää usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia mm. liesituulettimen puhdistamiseen liittyen ja kaikesta siitä, mitä et tiennyt, että sinun tulee liesituulettimista tietää.