05/30/2022

UUTUUS: Palkittu kaasuliesitaso integroidulla liesituulettimella

EICO, yksi Tanskan johtavista kodinkoneiden valmistajista ja liesituulettimien markkinajohtaja lanseeraa vuonna 2022 italialaisen Elican palkitun NikolaTesla Flame- kaasuliesitason osana valikoimaansa.

NikolaTesla Flame

Kaasuliesitaso integroidulla liesituulettimella oli ensimmäinen laatuaan markkinoilla ja se yhdisti ruoanvalmistamisen ja ilmanpoiston kaasukeittolaitteeseen.

Monet ajattelevat, että kaasun käyttö ruoanlaitossa on jäänne menneisyydestä. Kaasulkeittotason hyödyt ovat pitäneet kaasukeittoason kiinnostavana edelleen tänäkin päivänä. Kaasukeittotasossa on edelleen monia etuja, joita muissa nykyaikaisissa keittotasoissa ei ole.

Ravitolatasoinen kokemus kotonasi

NikolaTesla Flame-kaasukeittotason on suunnitellut italialainen Fabrizio Crisà, joka on yhdistänyt kaasukeittotason toimivuuden ja edut nykypäivän innovatiivisiin, integroituihin liesituuletinratkaisuihin, perinteitä kunnioittaen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kuluttajat voivat saada nyt hieman luksusta arkeen ja ruoanvalmistus voi saavuttaa uusia gastronomisia tasoja kotona. NikolaTesla Flame erottuu liesitasojen joukosta modernilla ja elegantilla valurautasuunnittelullaan.

Yksityiskohdat erottavat muista

Tasapainon löytäminen sille, että ilma ja tuli voivat toimia yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattaa kaikkia turvallisuusstandardeja oli yksi suurista haasteista, kun Elica suunnitteli NikolaTesla Flamea. Tavoitteena oli luoda ratkaisu, jossa kaasun ja ilmanvaihdon pitäisi toimia täydellisesti ja siten korvata perinteinen liesituuletin ja kaasuliesi. Kaasukeittotason uudenlainen liesituuletin, jossa on imusuunta alaspäin, sijaitsee keittoalueiden keskellä. Imuteho on niin voimakas, että ilma liikkuu täydellä nopeudella 5,1 metriä sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että ruoanlaitosta syntyvä höyry ja käry imeytyvät välittömästi poistoputkeen. Kaikki tapahtuu heikentämättä kaasutason polttimen liekin voimakkuutta.

Muotoilun iloa

NikolaTesla Flame on tähän mennessä saanut peräti 9 palkintoa Euroopassa lanseerauksensa jälkeen, mukaan lukien Best of the Best for Innovative Interiors Iconic Awards 2021 -palkinnon.

NikolaTesla Flamen avulla Elica on tuonut menneisyyden parhaat puolet tulevaisuuteen ja varmistanut, että toiminta on entistäkin parempi. Saat kaiken irti ruoanvalmituksesta kaasulla.

Tutustu Nikola Tesla Flameen lähimmällä jälleenmyyjälläsi