09/14/2023

Valmista kotisi syksyyn uudella liesituulettimella

Syksy saapuu pikkuhiljaa ja päivät alkavat lyhentyä. Monille syksyyn liittyy kodin uudistamista ja mukavuuden lisäämistä, sillä valoisan kesän jälkeen vietämme taas enemmän aikaa sisällä.

Frame

Kotiin keskittyminen ei ole monille etusijalla kesän aikana. Mutta syksyn saapuessa halu luoda viihtyisyyttä sisätiloissa lisääntyy.

Mukavuuden lisääminen kotiisi ei tarvitse maksaa omaisuutta

Ehkä kirpeä syysilma, inspiraatio lomamuistoista tai vain enemmän aikaa neljän seinän sisällä saavat monet pohtimaan kotinsa sisustusta kesäkauden jälkeen.

Usein ajatellaan, että uusi liesituuletin tulee ajankohtaiseksi vasta isomman keittiöremontin yhteydessä, vaikka juuri yksittäisten kodinkoneiden päivittäminen voi saada aikaan suurimman muutoksen. Etenkin liesituulettimen vaihtaminen nykypäiväisempään ei paitsi kohenna koko keittiön ilmettä, mutta myös tekee päivittäisestä ruoanlaittokokemuksesta miellyttävämpää.  

Mallin valinnasta ja nykyisestä liesituuletinratkaisustasi riippuen, vaihdon yhteydessä käytännön järjestelyissä on tietenkin eroja.

Trendikästä juuri nyt?

EICO on keskittynyt monien erilaisten liesituuletinmallien toimittamiseen ja on markkinajohtaja yli 40 vuoden kokemuksella. Uskallamme siis luvata, että valikoimastamme löydät liesituulettimen, joka sopii tyylisi ja budjettiisi.

Olemme koonneet joukon liesituulettimia, jotka ovat erityisen suosittuja kuluttajien keskuudessa juuri nyt.

 

EICO E35

Pystysuora liesituuletin

Yhä useammat valitsevat fiksun, pystysuoran liesituuletinmallin keittiöönsä.

Eico E35 on upea kapea mattamusta liesituuletin, joka jättää hyvin työskentelytilaa keittoalueelle. Sen poistoputki voidaan myös ohjata suoraan taaksepäin, jolloin näkyvää suojaputkea ei tarvitse asentaa. 

Lue lisää Eico E35:stä täältä

 

Q-Bic

Persoonallinen liesituuletin

Jos pidät älykkäistä ja persoonallisista ratkaisuista, saattaa sinua kiinnostaa tänä vuonna markkinoille lanseerattu seinään asennettava Q-Bic.

Q-BIC:iin on uniikki liesituuletinmalli, joka erilaisella muotoilullaan luo persoonallisen ilmeen keittiöön. Q-BIC ei ole vain liesituuletin, vaan se toimii myös hyllynä ja sisustuselementtinä. 

Lue lisää Q-Bic-mallistamme täältä 

Beat

Vaijereilla riippuva liesituuletin

Beat on ohuilla vaijereilla riippuva elegantti liesituuletin. Se antaa sekä modernia vivahdetta että hieman väriä sisustukseen. Voit valita neljästä trendikkäästä värivaihtoehdosta: mattamusta, mattavalkoinen, mattatummanharmaa ja mattapuuterisininen. 

Lue lisää Beat-mallistamme täältä 

 

Illusion

Integroitavat liesituulettimet

Voit myös integroida liesituulettimen keittiön kaapistoon, työtasoon tai se voidaan asentaa kattoon tyylikkään ja modernin lopputuloksen saamiseksi. Tämä on fiksu tapa luoda hieman ylimääräistä vapaata tilaa sekä puhdasta ja harmonista ilmettä keittiöön.

Tutustu kaikkiin integroitaviin liesituuletinmalleihin täällä.