09/19/2022

Valmista kotisi syksyyn uudella liesituulettimella

Syksy on saapunut ja päivät lyhenevät. Monille syksy liittyy kodin mukavuuden lisäämiseen, sillä valoisan kesän jälkeen vietämme enemmän aikaa sisällä. Kesällä ei juurikaan mietitä kodin sisustamista tai uudistamista. Syksyn saapuessa asia ajankohtaistuu.

Frame

Mukavuuden lisääminen kotiisi ei tarvitse olla kallista

Ehkä kirpeä syysilma, inspiraatio lomamuistoista tai vain enemmän aikaa neljän seinän sisällä saavat monet pohtimaan kotinsa sisustusta kesäkauden jälkeen.

Moni meistä ajattelee, että uusi liesituuletin on yhteydessä keittiön remonttiin tai vasta rakennettuun keittiöön tai taloon. Asian ei tarvitse kuitenkaan olla näin. Yksittäisten laitteiden vaihtaminen kotona voi tehdä suuren eron entiseen. Useimmiten pienet  muutokset muuttavat kodin persoonallisuutta ja kertovat tarinaa asujistaan.

Kun olet vaihtamassa liesituuletinta, valintasi riippuu siitä, miten paljon käytännöllisyyttä haluat keittiöösi.

 

Trendikästä juuri nyt?

EICO on keskittynyt monien erilaisten liesituuletinmallien valmistamiseen ja on markkinajohtaja yli 40 vuoden kokemuksella. Siksi uskallamme luvata, että valikoimastamme löydät tyyliisi ja lompakkoosi sopivan liesituulettimen.

Olemme koonneet tietoa sinulle niistä malleista, jotka ovat kuluttajien suosiossa juuri nyt. 

Pystysuora liesituuletin

Yhä useammat valitsevat fiksun, pystysuoran liesituuletinmallin keittiöönsä.

Eico E35:llä et saa vain mukavaa mattamustista laitetta vaan saat myös kompaktin, kapean liesituulettimen, joka antaa lisää työskentelytilaa etusuuntaan. Vain 31,5 cm:n syvyytensä ansiosta EicoE35 ei ole vain mukava, mutta myös käytännöllinen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se kaunistaa minkä tahansa keittiön.

Lue lisää suositusta Eico E35:stä täältä 

Persoonallinen liesituuletin

Henkilökohtaiseen valintaasi voi liittyä monia asioita. Se, mitä toinen rakastaa enemmän kuin mitään muuta, saattaa olla sinulle täysin vastakohtaista. Omat mieltymyksesi luovat persoonallisen ilmeen ja tyylin.

Jos pidät älykkäistä uusista ratkaisuista, saattaa sinua kiinnostaa tänä vuonna markkinoille tuomamme seinään asennettava Q-Bic.

- Q-BIC:iin on uniikki liesituuletinmalli, joka erilaisella muotoilullaan luo persoonallisen ilmeen keittiöön. Q-BIC ei ole vain liesituuletin, se on myös hylly ja huonekalu. 40 senttimetrin syvyinen liesituuletin jättää runsaasti tilaa eteensä ruoanvalmistajalle, sanoo Niels Poulsen, EICO:n myyntijohtaja.

Lue lisää suositusta Q-Bic-mallistamme täältä 

Vaijereilla riippuva liesituuletin

Houkutteleva vaihtoehto on myös ohuilla vaijereilla rippuvat liesituuletinmallit. Tässä Beat on oivallinen valinta, sillä se antaa sekä modernia vivahtetta että hieman väriä sisustukseen.

- Beatissa on virtaviivainen ulkonäkö ja se luo korkeatasoista epämuodollista eleganssia keittiöön. Voit valita neljästä trendikkäästä värivaihtoehdosta: matta musta, matta valkoinen, matta tummanharmaa ja matta puuterisininen. Beat antaa keittiöön elämyksen ja persoonallisuuden ja liittyy muiden trendikkäiden liesituulettimien joukkoon, joissa valmistajat ovat alkaneet leikkiä väripaletilla enemmän kuin olemme tähän mennessä nähneet, sanoo Niels Poulsen, EICO:n CSO.

Tutustu myös näihin vaijerilla riippuviin malleihin: Iris, Seashell, Édith, Shining, Interstellar, Ballerina, Square,  eller Luna.

Integroitava liesituuletin

Voit integroida liesituulettimen keittiön kaapistoon suoraan liesitason päälle tai se voidaan asentaa kattoon tyylikkään ja modernin ratkaisun saamiseksi. Tämä on fiksu tapa luoda hieman ylimääräistä vapaata tilaa sekä puhdasta ja harmonista ilmettä keittiöön.

Tutustu kaikkiin integroitaviin liesituuletinmalleihin täällä.