11/29/2022

Näin säilytät jouluviini Vestfrost viinikaapissa

Vestfrost viinikaappi vähentää joulustressiä – kuulostaa hienolta, eikö?

Vestfrost

Kun käytät laadukasta Vestfrost viinijääkaappia, sinun ei tarvitse miettiä, onko jouluviini oikean lämpöistä. Varmistat vain, että valitset täydellisen viinin jouluateriaan ja säilytät sen viinikaapissa ennen tarjoilua. Viini on sitten tarjoiluvalmis, kun jouluruoka katetaan pöytään - helpompaa se tuskin voisi olla.

Miksi valita Vestfrost-viinikaappi?

Pitkä kokemus laadukkaiden viinikaappien valmistamisesta on jotain, mitä Vestfrostilla on: takana on jo yli 25 vuoden kokemus näiden laitteiden valmistamisesta.

Kaikki alkoi viinikaapeista, jotka valmistettiin ensisijaisesti gourmet-ravintoloihin, viinikauppiaille ja viinien ammattikeräilijöille, jotka kaikki asettivat korkeat vaatimukset viinin säilytysympäristölle.

Viime vuosina intohimoisten viininharrastajien määrä on kasvanut ja kiinnostus oikeanlaiseen viinin  säilytykseen ja tarjoilulämpötilaan on lisääntynyt. Siksi Vestfrostin ammattilaisviinikaapit ovat nyt saapuneet kotitalouksiin. Vestfrost on ainoa valmistaja, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa viinikaappeja Tanskassa.

Lue 7 hyvää syytä valita viinijääkaappi täältä

Paljon valinnanvaraa

Vestfrostin viinikaapit takaavat optimaalisen lämpötilan viineillesi. Juuri tämä antaa sinulle ja vieraillesi mahdollisuuden nauttia hyvin temperoidusta viinistä. Vestfrostin suuret viinikaapit ovat tanskalaisia, ja näihin uusiin ja moderneihin kaappeihin mahtuu monta viinipulloa. Ne ovat sekä energiatehokkaita että erittäin hiljaisia. Vestfrostin viinikaapit voidaan integroida erilaisiin keittiöihin eri korkeuksilla ja niissä on edistynyttä tekniikkaa. Kaappi voi seistä vapaasti seinää vasten, olla sisäänrakennettu keittiöelementtien väliin tai seistä vierekkäin muiden viinijääkaappien tai kenties jäähdyttävän kylmälaitteen kanssa.

Lue lisää Vestfrostin älykkäästä side-by-side-ratkaisusta, jossa on viinijääkaappi ja MFG95-jäähdytin

Vestfrost viinikaappivalikoima on laaja ja antaa sinulle mahdollisuuden valita siten, että henkilökohtaiset toiveesi laitteen ulkonäön ja ominaisuuksien suhteen täyttyvät.

Tutustu koko Vestfrost viinikaappivalikoimaan täällä