05/30/2022

Vestfrost: Laatua jo 25 vuoden ajan

Vestfrost on tunnettu jo pitkään erinomaisesta tuotteidensa laadusta mm. viinien harrastajille, ystäville ja ammattilaisille.

Vuonna 2019 EICOsta tuli Vestfrost-viinikaappien jakelija. Brändillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden viinikaappien suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistamisesta Tanskassa.

Kiinnostus viineihin kasvaa

Viiniharrastajien määrä on kasvanut merkittävästi viimeisten 25 vuoden aikana. Tämä taas on johtanut luonnollisesti siihen, että viinikaappien kysyntä on kasvanut valtavasti.
Tänä päivänä eivät pelkästään vintage -viinien keräilijät, vaan myös ”tavalliset” viinin harrastajat, haluavat säilyttää viinit optimaalisesti ja oikein. Myös vähemmän viinejä harrastavat ovat havainneet viinikaapin tuoman arjen ylellisyyden, maistuvan viinin lasissa ja mahdollisuuden luoda  laadukasta tunnelmaa, kun vieraille voi tarjota viiniä omasta viinikaapista.

Ravintola-ala on monien vuosien ajan käyttänyt Vestfrost -tuotemerkin viinikaappeja. Vestfrostin viinikaapit ovat ravintola-alan ja ammattiviinintuottajien testaamia – laadun sinetti, josta myös yksityinen viinijääkaapin omistaja voi nauttia.

Tutustu Vestfrost-viinikaappeihin