06/27/2022

Vestfrostin ainutlaatuiset viinikaapit

EICO:lta löydät ainutlaatuisen ja tyylikkään valikoiman uniikkeja viinikaappeja laadukkaan Vestfrostin valmistamina.

Vestfrost

Haaveiletko pienestä arjen ylellisyydestä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua EICO vapaasti seisoviin viinikaappeihin. Viinikaappi tuo kotiisi arjen luksusta, se ei siis ole pelkkä viinin säilytyskaappi.

Tutustu viinikaappeihin, joita EICOlla on valikoimassaan laatuvalmistaja Vestfrostilta. Vestfrostilla on 25 vuoden kokemus viinikaappien suunnittelusta, kehittämisestä ja tuotannosta Tanskassa.


Viinikaapit "tavallisille kuluttajille"

Aiemmin viinikaapit olivat ravintoloiden, viiniasiantuntijoiden ja viiniharrastajien "erikoisuus". Näin ei kuitenkaan enää ole.

- Intohimoisten viinin harrastajien määrä on kasvanut viimeisen 25 vuoden aikana ja tämä on lisännyt merkittävästi viinikaappien kysyntää. Enää eivät ainoastaan kalliiden vuosikertaviinien keräilijät iloitse viinin optimaalisesta säilytyksestä, vaan myös me "tavalliset ihmiset", jotka arvostavat viini hyvää makua ja pientä arjen luksusta. Vestfrostin viinikaapit edustavat tuotteita, joista olemme erittäin ylpeitä ja odotamme innolla, että voimme tarjota niitä kaikille kuluttajille, sanoo Niels Poulsen, EICO:n myyntijohtaja.

Viinin säilyttämisellä viinikaapissa on monia myönteisiä vaikutuksia. Saat viinipulloille paremman säilytysympäristön kuin viinikellarissa, sillä viinikaappi suojaa viiniä sekä lämpötilan vaihteluilta, tärinältä, UV-säteilyltä että muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta makuun. Näin varmistat viinin oikean kypsymisen ja lisäksi viinilläsi on aina oikea tarjoilulämpötila.

19 eriaista viinikaappia

Kaikki Vestfrostin viinikaapit valmistetaan laadukkaasti ja yksinkertaisella ja tyylikkäällä muotoilulla. 19 erilaisen viinikaapin valikoimasta löydät varmasti toiveidesi mukaisen viinikaappimallin.

19 viinikaappiin mahtuu 24 - 197 viinipulloa, riippuen kaapin koosta. Kaappien hinnat vaihtelevat 9 995 - 28 495 Tanskan kruunun välillä, joten voit valita sopivimman mallin myös hintansa puolesta.

Tutustu Vestfrost-viinikaappivalikoimaan