NikolaTesla: Induktiotaso ja liesituuletin yhdessä

NikolaTesla, palkittu italialainen tuoteperhe Elicalta, on markkinoiden johtava sarja induktiotaso-liesituulettimia. Tuotesarjan on suunnitellut italialainen Fabrizio Crisà, joka on myöhemmin voittanut arvostetun teollisen muotoilun palkinnon, Compasso D'Oro ADI:n, NikolaTeslan suunnittelustaan. NikolaTesla on kompakti, hiljainen ja älykäs laite, jossa ilmanvaihto, moottori ja suodatin on sisäänrakennettu induktiotasoon. Sen muotoilu on virtaviivaista ja materiaalit korkealuokkaisia. Innovatiivisen tekniikan ansiosta NikolaTesla liikuttaa ilmaa peräti 5,1 m / s, mikä tarkoittaa, että ruoanlaitosta syntyvä höyry imetään välittömästi alas tuuletinyksikköön sitä mukaa, kun sitä syntyy.

Miten NikolaTesla toimii

Induktiotason ja liesituulettimen välinen toiminta pelaa erinomaisesti: keskitetysti sijoitettu liesituuletin kommunikoi induktiotason kanssa langattoman yhteyden välityksellä. Älykäs sensorijärjestelmä aktivoi liesituulettimen ja säätää optimaalisen imutehon, joko ilmassa olevien käryjen ja höyryjen määrään ja laadun perusteella, tai vaihtoehtoisesti vastaanottamalla tietoa käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta. NikolaTeslan avulla voit keskittyä pelkästään ruoanlaittoon.

Induktiotaso

Useimmissa malleissa Induktiotaso on varusteltu ns. silta-toiminnolla, joka mahdollistaa kahden keittoalueen yhdistämisen yhdeksi entistä suuremmaksi levyksi. Kosketusohjaus kytkee päälle langattoman yhteyden liesituulettimen ja keittotason välillä. Liesituulettimen ja keittoalueiden tehoa voidaan myös säätää erikseen. Keittotason kulmat on pyöristetty, joten se voidaan joko upotus- tai pinta-asentaa työtasolle.

KERAAMISET AKTIIVIHIILISUODATTIMET

NikolaTeslan ilmaa kierrättävä versio imee epäpuhdasta ilmaa korkean suorituskyvyn keraamisten aktiivihiilisuodattimen läpi. Keraamiset suodattimet puhdistavat ilman yli 80-prosenttisesti heti ensimmäisellä läpivirtauksella ja ne voidaan uudelleenaktivoida uunissa, 200 ° C: ssa n. 40 min ajan, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa viisi vuotta. Keittotason yläosasta on suora pääsy suodattimelle, jonka kautta se voidaan helposti irrottaa ja uudelleenaktivoida tai vaihtaa uuteen.

NikolaTeslan edut

VOIMAKAS IMUTEHO

Imuteho on niin voimakas, että ilma liikkuu jopa 5,1 metriä sekunnissa. Tämän ansiosta käryt ja höyry poistuvat keittotason keskelle välittömästi sitä mukaa, kun niitä syntyy.

HELPPO OHJAUS

NikolaTesla on helppo aktivoida ja säädellä intuitiivisen kosketusohjauksen avulla. Keittotasoa ja liesituuletinta voidaan ohjata erikseen.

AUTOMAATTINEN SÄÄTÖ

Tuuletinyksikkö vastaanottaa informaatiota langattomasti keittotasosta ja säätää imutehoa automaattisesti.

HILJAINEN TUULETINYKSIKKÖ

Liesituuletin on erittäin hiljainen 37-59 dB(A) äänitasolla sekä energiatehokas A+ energialuokituksella.

VAIVATON PUHDISTUS

Pesunkestävä rasvasuodatin voidaan irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. NikolaTeslan pohjassa on venttiili, jonka avulla pohja-astiaan kerääntyneet nesteet voidaan tyhjentää. Myös keraaminen yhtenäinen lasipinta on erittäin helppo puhdistaa, koska siinä ei ole erillisiä toimintonäppäimiä. Muotoilussa yhdistyvät sekä kauneus että käytännölliset ominaisuudet upeasti.

Joustava asennus

NikolaTesla keittotaso-liesituuletin on saatavana sekä aktiivihiilisuodattimella että hormiliitännäisenä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä NikolaTeslasta

Lue tästä

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä