NikolaTesla FAQ

FAQ - NikolaTesla

Se on mahdollista, koska teho, jolla ilmaa imetään alaspäin on vahvempi kuin nopeus, jolla ilma normaalisti nousee. Kun kyseessä on tavallinen vesihöyry, NikolaTeslan imuteho on noin viisi kertaa vahvempi kuin vesihöyryn normaali nopeus.

Kuten kaikkien muiden liesituulettimien, myös NikolaTeslan tarkoitus on puhdistaa ilma ruoanlaiton aikana ja sen jälkeen. Käryt ja höyry imetään laitteen suodatinjärjestelmän läpi, josta ne johdetaan poistokanavan kautta ulos talosta tai aktiivihiilisuodattimen läpi ja takaisin huoneilmaan.

Hormiliitännässä käryt ja höyryt, johdetaan poistokanavaa pitkin ulos talosta, jolloin ilma vaihtuu. Aktiivihiilisuodatinmallissa ilma puhdistetaan rasva- ja hajusuodattimien avulla, jonka jälkeen suodatettu ilma palautetaan huoneeseen. Siksi aktiivihiilisuodatinmallissa poistokanavaa ei tarvitse rakentaa ulos talosta. 

Huom! Suodattimet eivät poista höyryä. Se tulee poistaa erillisen ilmanvaihdon kautta. 

 

NikolaTesla keittotason alla on pohja-astia, joka kerää yli kiehuvat nesteet. Se on helppo tyhjentää pohjassa olevan venttiilin avulla. Ylikiehuva neste ei siis vahingoita liesituuletinyksikköä. 

Täällä voit selata usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia NikolaTesla liesituulettimista

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä