Vestfrost - Viiniharrastajan valinta

Vestfrost on valmistanut ammattimaisia viinikaappeja jo yli 25 vuotta. Alussa asiakkaat olivat pääasiassa gourmet-ravintoloita, viinikauppiaita ja ammattikeräilijöitä, joilla kaikilla oli korkeat vaatimukset viinien varastointiympäristölle. Sittemmin intohimoisten viiniharrastajien määrä on kasvanut, kuin myös kiinnostus viinien oikeaoppiseen säilytykseen ja tarjoiluun. Siksi Vestfrost ammattiviinikaapit ovat ajansaatossa muuttaneet myös yksityisasiakkaiden koteihin. Eico on Vestfrostin ainoa virallinen jakelija Pohjoismaissa.

Tutustu tuotteisiin

Nauti viini, kun se on parhaimmillaan

Tanskalaista muotoilua ja laatua

Vestfrost on ainoa toimittaja, joka sekä suunnittelee, kehittää ja valmistaa viinikaappeja Tanskassa. Kaikki 156 cm ja ylöspäin korkeat kaapit on valmistettu Tanskassa.

Vähemmän tärinää

Kompressorin liikkeen minimoimiseksi Vestfrost-viinikaappeissa käytetään vain tärinävaimennettuja kompressoreita. Tämän lisäksi puinen hylly pystyy paremmin ottamaan vastaan viinikaapissa esiintyvät pienet tärinät verrattuna muovi- tai metallihyllyyn, ja siksi Vestfrost-viinikaapeissa hyllyt on valmistettu pääasiassa käsittelemättömästä tammesta tai pyökistä.

Vapaastiseisova tai kalusteisiin sijoitettava

Säädettävällä korkeudella ja edistyneellä tekniikalla varustetut Vestfrost-viinikaapit voidaan integroida useimpiin keittiöihin. Kaappi voi seistä vapaasti seinää vasten tai se voidaan sisäänrakentaa kalusteisiin.

Lämpötilavyöhykkeet

Vestfrost-viinikaapit on saatavana eri lämpötilavyöhykkeillä; yksi vyöhyke, kaksoisvyöhyke ja monivyöhyke. Kaappia, jossa on yksi lämpötilavyöhyke käytetään silloin, kun varastoidaan viiniä, jolla on täsmälleen sama varastointilämpötila. Kaksoisvyöhyke viinikaappi on jaettu kahteen lämpötila-alueeseen huoneenjakajalla, joten se soveltuu täydellisesti sekä säilytys- että tarjoilutarpeisiin. Monivyöhykekaapissa on kaksi lämpötilavyöhykettä, joita ei ole erotettu toisistaan ja siksi alueet sekoittuvat kaapin keskiosassa muodostaen siten kolmannen lämpötila-alueen.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä