Astianpesukoneet

Löydä sinulle parhaiten sopiva EICO astianpesukone 

-Kone, joka tekee ”likaisen” työn puolestasi 

Jos etsit uutta astianpesukonetta, olet tullut oikeaan paikkaan. EICOlla on laaja valikoima astianpesukoneita kaikkiin toiveisiin ja tarpeisiin. Hyvä ja luotettava astianpesukone on korvaamaton keittiökumppanisi päivittäisissä kotitöissä. 

Astianpesukoneista löytyy paljon eri malleja ja tyyppejä. Yksi yleisimmistä malleista on työtason alle sijoitettava ja keittiön sisutukseen sopiva astianpesukone. Se sulautuu yhteen muun keittiön sisustuksen kanssa ja sen ansiosta saat tyylipuhtaan ja yhtenäisen ulkonäön ja muotoilun keittiöösi. 

Muita astianpesukonemalleja ovat vapaasti sijoitettavat astianpesukoneet ja pienemmät laitemallit, jotka voidaan sijoittaa esimerkiksi keittiön työtason päälle. On myös kapeita malleja ja ne sopivat tyypillisimmin pieneen keittiöön. 

45 cm leveä astianpesukone 

Standardikokoinen astianpesukone on leveydeltään 60cm. Monet meistä asuvat kuitenkin kerrostaloasunnossa, jossa voi olla pieni keittiö tai keittokometo, tai pienemmässä talossa tai rivitalossa, jossa keittiö on pieni. Silloin astianpesukoneelle ei välttämättä ole paljoa tilaa. Erinomainen valinta pienempään keittiöön on 45 cm leveä astianpesukone. 

Jos valitset mallin, jonka leveys on 45 cm, se vaikuttaa luonnollisesti astianpesukoneen kapasiteettiin. Kapean mallin kapasiteetti on pienempi, mutta usein pestäviä astioitakin on todennäköisesti kerralla vähemmän. 

Onko sinulla kysyttävää?