Astianpesukoneet

Integroitavat astianpesukoneet

Integroitava astianpesukone säilyttää keittiön yhdenmukaisuuden 

-Anna keittiöllesi tyylipuhdas ja virtaviivainen ilme integroitavalla astianpesukoneella 

Integroitava astianpesukone ei tarkoita pelkästään puhtaita astioita. Se antaa keittiöllesi kauniin, yhdenmukaisen ja virtaviivaisen ilmeen samanlaisella kalustelevyllä kuin keittiön kaapin ovet ovat.  

Integroitava astianpesukone toimitetaan ilman etu-, ylä- tai sivulevyjä, mikä mahdollistaa sen yhdistämisen keittiökaapistoon ja sopivan kaapin oven, kalusteoven, asettamisen astianpesukoneen etuosaan. Tämä tarkoittaa, että astianpesukone sulautuu keittiösi ilmeeseen ja kaappeihin – saat siis yhdenmukaisen ilmeen koko keittiöösi. 

Ennen kuin valitset integroitavan astianpesukoneen, varmistathan, että samanlainen kaapin ovi, kalustelevy, voidaan asentaa integroitavan astianpesukoneen etulevyksi. 

Astianpesukone integroituu keittiön sisustukseen

EICOn astianpesukonevalikoimasta löydät monipuolisia vaihtoehtoja. 

Kaikki astianpesukoneet ovat luotettavien kansainvälisten merkkien valmistamia. Saat siis laatua, luotettavuutta ja lompakollesi sopivan vaihtoehdon. 

Integroitava astianpesukone 

Vaikka integroitava astianpesukone on erittäin suosittu malli, löytyy muitakin vaihtoehtoja. 

Tällaisia ovat mm. vapaasti sijoitettavat astianpesukoneet, joita on saatavana sekä vakiokokoisena,  60cm leveänä että kapeampina, 45 ja 40cm leveinä malleina. Kapeat mallit sopivat täydellisesti pienempään keittiöön. 

Yksi vaihtoehto on myös pöytämallinen astianpesukone, joka nimensä mukaisesti voi olla sijoitettuna keittiön työtason päälle. Se mahdollistaa astianpesukoneen hyvinkin pieneen keittiöön, jossa ei muuten olisi tilaa astianpesukoneelle.T ällaisen mallin pesukapasiteetti on tietysti hyvin pieni ja astioita voi pestä vain vähän kerrallaan. 

Onko sinulla kysyttävää?