Uunit

EICO:n uuneista eivät innovatiiviset ominaisuudet lopu kesken. Päinvastoin, ne on suunniteltu ymmärtäen ruoanlaiton ja leipomisen monet eri vaiheet ja vivahteet. Lisäksi uuniemme käsittely on helppoa ja vaivatonta, jotta säästäisit aikaa ja energiaa keittiössäsi.

Älykäs keittiö integroitavalla erillisuunilla 

- Tyylikästä designia keittiöösi  
 
EICO uuni ei ole pelkästään uuni. Perustoimintojen lisäksi erillisuunit on suunniteltu siten, että ne tekevät vaativammastakin ruoanvalmistuksesta helppoa ja hauskaa. Uunin pitää pystyä vastaamaan ruoanvalmistuksen tarpeisiin, mutta samalla sen pitää myös näyttää kauniilta ja tyylikkäältä keittiössäsi.  

Valikoimastamme löydät juuri sinun keittiösi ilmeeseen ja tyyliin sopivan erillisuunin. Voit sijoittaa uunin keittiökalusteisiin, juuri sinne missä se on parhaalla paikalla. Useimmiten erillisuuni integroidaan keittiökaapin sisään kahden keittiökaapin väliin. Se voidaan myös sijoittaa keittotason alle tai korkeaan kaappiin kauemmaksi keittotasosta. 

Erillisuuni mahdollistaa monipuolisen keittiösuunnittelun

Perinteisesti liesitaso ja uuni ovat olleet yhtenäisesti yhdessä ja samassa laitteessa, vapaasti sijoitettavassa lattialiedessä. Erillisuunin myötä keittiösuunnittelu on muuttunut merkittävästi. Keittiöstä on tullut paikka, jonka ulkoasun ja toiminnallisuuden voit vapaasti suunnitella ja toteuttaa. Voit sijoittaa ruoanvalmistuslaitteet juuri sinne, minne ne istuvat parhaiten keittiöösi. Toisin sanoen, voit luoda kauniin ja toimivan keittiön, EICOn monipuolisen erillisuunivalikoiman ansiosta se ei ole edes vaikeaa. 

Onko sinulla kysyttävää?