Erillisuunit

Pyrolyysiuunit

Monitoimipyrolyysiuuni 

- Tehokas ja toiminnoiltaan monipuolinen uuni keittiöösi 
 
Uuni voi olla paljon muutakin kuin pelkkä uuni. EICOlla on laaja valikoima pyrolyysiuuneja.  
Hyvä ja monipuolinen uuni tekee paljon muutakin kuin vain kypsentää – se vie ruoanvalmistuksen aivan uudelle tasolle. EICO uunit on valmistettu periaattein, jotka perustuvat ruoanvalmistuksen monipuolisuuden täydelliseen ymmärrykseen. Uuneissa yhdistyvät käytön helppous ja monipuoliset toiminnot, joiden ansiosta ruoanvalmistus on nopeaa ja helppoa. Säästät aikaa ja energiaa keittiössäsi. 

Uunin yksi tärkeä ominaisuus on helppo puhdistus. Pyrolyysitoiminto on nopea ja vaivaton puhdistustapa. EICOn laajasta valikoimasta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan pyrolyysiuunin, jolla ruoanvalmistus on nopeaa ja vaivatonta ja puhdistus tapahtuu vaivatta. 

Pyrolyysiuunien monet edut 

Verrattuna perinteiseen uuniin, pyrolyysiuuneissa on monia ominaisuuksia, jotka tekevät ruoanvalmistuksesta ja uunin käytöstä yksinkertaisempaa. Näistä yksi merkittävin liittyy puhdistukseen: pyrolyysiuunia ei tarvitse puhdistaa perinteisellä tavalla. Riittää, että kytket pyrolyysitoiminnon päälle ja muutaman tunnin kuluttua voit avata uunin luukun ja pyyhkiä tuhkaksi muuttuneen lian pois. Uunin puhdistus ei voisi olla yksinkertaisempaa. 

Kun käytät pyrolyysitoimintoa, voit olla täysin varma, että keittiön hygienia on huippuluokkaa. Pyrolyysipuhdistuksen erittäin korkea lämpötila tarkoittaa, että kaikki lika ja bakteerit uunin sisällä poltetaan pois. 

Kun haluat tehdä puhdistuksesta helppoa, anna pyrolyysipuhdistuksen puhdistaa uuni yöllä, kun kenenkään ei tarvitse työskennellä keittiössä. Puhdistuksen aikana uuni on lukittu, joten sitä ei tietenkään voi käyttää ruoanlaittoon ja leivontaan samanaikaisesti. 

Itsepuhdistuva pyrolyysiuuni – huolehdithan turvallisuudesta 

Jos sinulla on itsepuhdistuva pyrolyysiuuni, on hyvä kiinnittää erityistä huomiota muutamaan tärkeään perussääntöön. Pyrolyysitoiminto nostaa uunin lämpötilan erittäin kuumaksi - jopa 400 asteeseen. Uunin luukku lukkiuttuu automaattisesti puhdistustoiminnon aikana, mutta jos kosketat uunin luukkua, voi korkea lämpötila aiheuttaa palovammoja. Huomioithan siis tämän seikan ja turvallisuuden puhdistuksen aikana, myös lasten touhutessa kanssasi keittiössä. 

Pyrolyysitoiminnon käytön jälkeen kannattaa tehdä huolellinen tuuletus, sillä puhdistuksen aikana sisäilmaan voi vapautua hiukkasia ja formaldehydiä, jotka voivat olla haitallisia hengitettynä. 

Varmistathan ennen puhdistustoiminnon käynnistämistä, että kaikki uunin osat, jotka eivät kestä pyrolyysipuhdistusta, on poistettu uunista. 

Onko sinulla kysyttävää?