Kylmälaitteet

Jääkaapit

Paras jääkaappi keittiöösi 

-Keittiön tarpeellisin elementti 

Keittiö ilman jääkaappia on mahdoton yhtälö – mikset siis hankkisi toimivaa, luotettavaa ja hyvännäköistä jääkaappia? Jääkaappi on yksi keittiön tärkeimmistä kodinkoneista, eikö? Se jäähdyttää ja säilyttää elintarvikkeet, joka on perus edellytys hyvän ja terveellisen ruoan valmistukselle. 

EICOlla on laaja valikoima jääkaappeja, jotka vastaavat tarpeitas ja kaikkia keittiösuunnittelun toiveita - ja sopivat jokaisen lompakolle. Voit olla täysin varma, että EICOlta saat kodinkoneet, jotka toimivat pitkäikäisina ja luotettavina keittiökumppaneinasi. 

Vapaasti sijoitettava jääkaappi – sijoita vapaasti 

Vapaasti sijoitettavan jääkaapin voit sijoittaa juuri haluamaasi paikkaan keittiössä. Voit siis vapaasti valita, missä kaappi seisoo. 

Vapaasti sijoitettavan jääkaapin etuna on, että sen kaikki sivut näyttävät tyylikkäiltä ja siisteiltä – kaappi voi siis olla sijoitettuna ilman keittiökaappeja tai seinää sen vieressä.  

Integroitava jääkaappi – integroi keittiökalusteisiin 

Integroitava jääkaappi voidaan sijoittaa keittiökalusteisiin kauniisti ja istuvasti. Näin keittiösi saa yhtenäisen ja kauniin ulkoasun – ja jääkaappi myös samanlaiset kalusteovet kuin keittiössäsi muuten on. 

EICO inetrgroitavien jääkaappien valikoima on laaja. Vaihtoehtoja löytyy usealla eri korkeudella ja leveydellä ja löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan ja keittiöösi täydellisesti istuvan mallin. 

Tutustu EICO jääkaappeihin – valikoimassamme on maailman johtavien merkkien valmistamia malleja, esimerkiksi Vestfrost.  

Onko sinulla kysyttävää?