Kylmälaitteet

Jääkaappipakastimet

Keittiöösi parhaiten sopiva jääkaappipakastin 

-Valitse keittiöösi parhaiten sopiva malli 

EICOn pakastimella varustetun jääkaapin avulla saat tilaa säästävän, toimivan ja tehokkaan jääkaappi- ja säilytysratkaisun keittiöösi. Jääkaappipakastin on kompakti mutta silti tilava ja  käytännöllinen ratkaisu: jääkaappi ja pakastin, kaksi eri laitetta integroituna samaan yksikköön. 

Jääkaappipakastimia on saatavana useita eri kokoja ja malleja. Voit valita mm.mallin, jossa pakastinyksikkö on joko jääkaapin ala- tai yläosassa. EICOlla on laaja valikoima jääkaappipakastimia, jotka vastaavat tarpeitasi ja keittiösuunnittelutoiveitasi – ja sopivat jokaiselle lompakolle. Valitessasi EICOn, voit olla varma, että saat toimivat ja luotettevat kodinkoneet keittiöösi ja kotiisi. 

Jääkaappipakastin keittiöösi 

Kun olet hankkimassa uutta jääkaappipakastinta keittiösi, on tärkeää huomioida keittiön yleisilme ja koko. Onko keittiö pieni, iso - vai jotain siltä väliltä? Pitääkö jääkaappipakastimen olla vapaasti sijoitettava vai keittiökaapistoon integroitava? Nämä ovat tärkeitä seikkoja, kun valitset uutta laitetta, joka on kestävä ja tehokas keittiökumppanisi monien vuosien ajan. 

Kuten sanottu, EICOn valikoimasta löydät erikokoisia jääkaappeja ja pakastimia - kaikki tunnetuilta ja hyvämaineisilta brändeiltä. 

Jääkaapin ja pakastimen yhdistelmä 

Kompakti ja tilaa vähän vievä jääkaappipakastin sopii erityisen hyvin keittiöön, jossa ei ole riittävästi tilaa sekä jääkaapille että pakastimelle. Jääkaappipakastin tarjoaa tehokkaan mutta silti sekä jääkaapin että pakastimen osalta tilavan ratkaisun keittiöösi ja ruoan säilytykselle. 

Onko sinulla kysyttävää?