Kylmälaitteet

Kaappipakastimet

Pakastimet EICOlta

-EICOlta markkinoiden parhaimmat kylmäsäilytysratkaisut  

Keittiö ilman tehokasta ja kestävää pakastinta? Mahdoton yhtälö! Pakastin säilyttää monenlaisia ​​ruokia ja elintarvikkeita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit pakastaa esimerkiksi illallisen tähteet, juuri leivotut pullat ja leivät, jäätelön, marjat ja syksyn sienisadon. Hyvä ja tehokas pakastin on välttämätön ruoan terveellisten ainesosien säilyvyyden kannalta - sekä arjessa että juhlassa. 

Kaappipakastin – erinomainen vaihtoehto arkkupakastimelle 

Kaappipakastin antaa sinulle selkeän kuvan pakasteista ja missä mitäkin on, heti kun avaat pakastimen oven. Kaappipakstimeen saat järjestettyä pakasteet fiksusti, tehokkaasti ja hallittavalla tavalla - tiedät aina, mitä sinulla on. Näin paksteet tulee käytettyä ilman, että ne jäävät pakastimen pohjalle pitkäski ajaksi kaiken muun alle. 

Kaappipakastin on erittäin käytännöllinen säilytysratkaisu, kun tarvitset paljon tilaa pakasteille. Kaapimallin avulla saat nopean ja selkeän yleiskuvan pakasteistasi, eikä sinun tarvitse kurottaa pakastimen pohjalle, kuten helposti käy arkkumallisen pakastimen kohdalla. 

Pakastin, joka istuu kaikkialle 

EICOlla on laaja valikoima pakastimia, jotka sopivat täydellisesti keittiöön, kodinhoitohuoneeseen tai mihin tahansa valitsemaasi paikkaan kotonasi vapaasti sijoitettavaksi.Pakastimia on useita eri kokoja ja malleja - ja kaikki luotettavilta merkeiltä. Löydät varmasti juuri omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan mallin. 

Voit valita joko vapaasti sijoitettavan pakastimen tai keittiön tai kodinhoitohuoneen kaapistoon integroitavan pakastimen. Integroitavien mallien ansiosta saat virtaviivaisuutta, tyylikkyyttä ja yhtenäsitä ilmettä kotiisi. 

Onko sinulla kysyttävää?