Kaappipakastimet

Vapaasti sijoitettavat pakastimet

Vapaasti sijoitettava pakastin – sijoita vapaasti 

-Keittiön tyylikkäin elementti 

Vapaasti sijoitettava pakastin ei ole vain "tylsä" pakastin tai kodinkone. Sen ansiosta saat toimivan ja joustavan säilytysratkaisun elintarvikkeille, jotka pakastetaan lyhyt- tai pitkäaikaisesti ennen käyttöä.  

Kun valitset vapaasti sijoitettavan pakastinmallin, saat joustavuutta keittiösuunnitteluun. Voit sijoittaa pakastimen sinne, minne se sopii parhaiten keittiössäsi - tai tarvitaessa myös muualle kuin keittiöön. Vapaasti sijoitettava pakastin näyttää hyvältä joka suunnasta katsottuna – sen vuoksi voit sijoittaa sen myös erilliseksi elementiksi keittiössä, ilman että pakastimen tarvitsee olla keittiökaapistojen tai seinän vieressä tai välissä. 

Kaikkien tuotteiden listasta näet kaikki valikoimassamme olevat mallit ja löydät varmasti keittiöösi sopivan vaihtoehdon.  

Älykästä säilytystä – juuri siellä missä haluat  

Vapaasti sijoitettava pakastin on hyvä ratkaisu myös silloin, kun tarvitset pakasteille ylimääräistä säilytystilaa. Vaikka sinulla on ehkä jääkaappipakastin keittiössäsi, loppuuko tila pakasteille kesken?  Voit sijoittaa ylimääräisen pakastimen vaikkapa kellarikerrokseen, kodinhoitohuoneeseen tai jonnekin muualle kotonasi, juuri sinne minne haluat.  

EICO vapaasti sijoitettavien pakastimien valikoima on laaja. Vaihtoehtoja löytyy usealla eri korkeudella ja leveydellä ja löydät varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan mallin. 

Tutustu EICOn coolien pakastimien maailmaan – valikoimassamme on maailman johtavien merkkien valmistamia malleja, esimerkiksi Vestfrost. Hankkiessasi pakastimen tai muun kodinkoneen meiltä, voit olla varma, että saat laatua rahoillesi. 

Onko sinulla kysyttävää?