Liedet

Herkullinen liesi keittiöösi 

- Klassinen keittiön keskipiste 

Hyvä ja toimiva liesi ei ole vain satunnainen elementti keittiössäsi. Se koko keittiön keskipiste – ja keittiössähän yleensä tapahtuu ”kaikki”. Lieden avulla voit muun muassa keittää, paistaa, hauduttaa ja leipoa. Ja vaikka liedessä pitää tietenkin olla useita perustoimintoja, se voi parhaimmillaan tehdä ruoanvalmistuksesta monipuolista, helppoa ja hauskaa. Lieden pitää siis taipua moneen ja näyttää samalla hyvältä keittiössäsi. 

EICOlla on laaja valikoima liesiä, joissa yhdistyvät kaikki lieden suunnittelun helmet - ja tietenkin edullinen hinta. Valitessasu EICO lieden tai muun keittiölaitteen, voit olla varma, että saat laadukkaat ja toimivat keittiökumppanit itsellesi. 

Lieden ja uunin yhdistelmä

Liesi on yleisesti käytetty nimi uunin ja keittotason yhdistelmälle. Kaiken kaikkiaan uunit on jaettu neljään luokkaan liesiin sisäänrakennetun keittotason mukaan. Näitä ovat induktioliedet, keraamiset liedet, valurautaliedet ja kaasuliedet. 

Millaisen lieden valitset, riippuu tarpeistasi ja toiveistasi. Yleisimpiä ja suosituimpia liesityyppejä ovat induktioliedet ja keraamiset liedet. Valurautakeittolevyillä varustetut liedet löytyvät pääasiassa vanhemmista keittiöistä, samoin kuin kaasuliedet jotka ovat kuitenkin suosittuja ammattikokkien keskuudessa helpon lämpötilan säädön ja elävän tulen vuoksi. 

Innovatiivinen induktioliesi 

Nykyään erittäin suositut induktioliedet ovat uusin versio perinteisestä keraamisesta liedestä. Induktiolieden keittotaso toimii siten, että keittotason alla on sähkökela, joka muodostaa keittoalueelle lämmittävän magneettikentän. Tämän ansosta vain keittoastia kuumenee - ei itse keittotaso. 
 
Induktiolieden etuna on se, että se saavuttaa halutun lämpötilan erittäin nopeasti - huomattavasti nopeammin kuin perinteinen liesi. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että ruoanlaitto on nopeaa ja tehokasta. 

Käyttäessäsi induktiotasoa, sinun tulee huomioida yksi tärkeä seikka liittyen ruoanvalmistusvälineisiin: induktiotason kanssa toimivat vain magneettiset keittoastiat, eivät ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistetut.  

EICO valikoimasta löydät korkealaatuisen ja monipuolisen valikoiman liesiä – kilpailukykyiseen hintaan ja varmasti jokaiseen keittiöön sopivan mallin! 

Onko sinulla kysyttävää?