Liedet

Induktioliedet

EICO induktioliesi 

-Markkinoiden innovatiivisin liesi 

EICO induktioliesi on takuuvarmasti älykäs, tehokas ja moderni liesivaihtoehto. Saat keittiöösi uskollisen ja innovatiivisen ruoanvalmistuskumppanin, joka auttaa sinua tekemään hyvää, herkullista ja houkuttelevaa ruokaa. Keittiö ei ole keittiö ilman hyvää ja tehokasta liettä - EICO induktioliesi antaa sinulle taatusti enemmän kuin odotat. 

Induktioliesi on erittäin suosittu liesimalli tänä päivänä, syystäkin. Induktiotekniikka on uskomattoman älykäs ja innovatiivinen ja se antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet olla oman keittiösi master chef. Lieden induktiokeittotason pinnan alla olevan sähkökela muodostaa magneettikentän, joka lämmittää kattilan tai pannun mutta ei itse tasoa. 

EICOlla on monipuolinen valikoima induktioliesiä, jotka täyttävät kunnianhimoisimmankin keittiöharrastajan tarkat vaatimukset. 

Induktioliesi 

Induktioliedellä on useita etuja verrattuna perinteisiin liesiin. Suurin etu on se, että liesi saavuttaa halutun lämpötilan nopeasti. Sillä, kuinka nopeasti ja tehokkaasti ruoan kypsennys voidaan suorittaa, on merkitystä. Uunitoimintojen osalta induktioliesi ei poikkea juurikaan esimerkiksi keraamisesta liedestä. 

Induktiolieden etuna on myös keittotason energiatehokkuus. Se hyödyntää jopa 90 prosenttia muodostuvasta energiasta ollen näin myös ekologinen. Induktiokeittotaso jäähtyy nopeasti,  kun pannu tai kattila nostetaan sen päältä. Se minimoi vahinkoja ja palovammojen riskiä merkittävästi. 

EICO liedet tunnetaan laadukkaina ja hyvämaineisina. Tutustu koko valikoimaan ja löydä oma liesimallisi edulliseen hintaan. 

Onko sinulla kysyttävää?