Liedet

Keraamiset liedet

Valitse täydellinen keraaminen liesi keittiöösi 

-Tee ruoanvalmistuksesta yksinkertaista ja hauskaa 

Haluatko olla oman keittiösi masterchef? Valitse keraaminen liesi, joka takaa tehokkaan, helpon ja nopean ruoanvalmistuksen. Keraaminen liesi on yksi perinteisimmistä ja useimmin käytetyistä liesimalleista. Se on helppo käyttää ja puhdistaa ja sen lisäksi se näyttää hyvältä ja on edullinen hankinta. 

Keraaminen liesi näyttää ulkoisesti samalta kuin induktioliesi, mutta ulkonäkö on oikeastaan ainoa yhdistävä tekijä. Pintaa syvemmältä katsottuna näissä kahdessa liesimallissa on useita eroja. Uunit eivät eroa paljoa toisistaan, mutta liesien keittotaso ja -alueet ovat täysin erilaisia. Keittoalueet sijaitsevat karkaistun lasipinnan alla, joka kestää erittäin korkeaa lämpötilaa. Induktioliedellä lasipinnan alla oleva magnetismi kehittää lämpöä. Keraamisen mallin lämpö taas on suoraa säteilylämpöä. Keraamisen lieden keittotason kanssa ei tarvitse käyttää erityisiä ruoanvalmistusvälineitä tai -astioita – kaikentyyppiset keittoastiat ovat käyttökelpoisia. 

Keraamiset liedet – helppoa puhdistusta 

Keraamisen lieden keittotasossa on kauttaaltaan tasainen ja sileä pinta, joka on myös tyylikkään kaunis. Keittotaso on helppo ja nopea puhdistaa, verrattuna esimerkiksi liesiin, joissa on valurautalevyt.  

Kuten kaikki keittiölaitteet, tulee myös keraaminen liesi puhdistaa säännöllisesti. Keraamisen lieden keittotaso puhdistetaan sille erityisesti tarkoitetulla terälastalla, jolla on helppoa poistaa tason pintaan palanut ruoka ja lika. Puhdistus tehdään vasta silloin, kun keittoalueet ovat jäähtyneet, ei niiden ollessa kuumia.  

Keraamisen liesitason pinta on jaettu induktiotason tapaan keittoalueisiin, jotka on merkitty esim. ympyröin tai ristein.  

Onko sinulla kysyttävää?