Liesitasot

- Turn up the heat

Joillekin keittotaso on vain keittotaso, mutta me EICO:lla ajattelemme toisin. Oikeanlaisten, huippuvarusteltujen keittolevyjen avulla koko ruoanlaittoprosessi muuttuu miellyttävämmäksi ja hauskemmaksi. Hyvä keittotaso yksi keittiön tärkeimmistä ominaisuuksista, josta ei kannata tinkiä.

Meidän valikoimasta löytyy sekä tavalliset induktiokeittotasot, että keittotaso-liesituuletin-yhdistelmämallit.

EICO keittotaso 

- Turn up the heat 
 
Keittotaso on yksi keittiön tärkeimmistä laitteista. Nykyaikaisen keittotason avulla voit viedä ruoanvalmistuksen aivan uudelle tasolle. Ei ainoastaan keittäminen ja paistaminen, EICO keittotasot tarjoavat paljon muitakin monipuolisia ominaisuuksia, kuten älykkään ja käyttäjäystävällisen keittotason ohjauksen, tarkan lämpötilan säädön ja nopean ja tehokkaan lämmityksen. 

Nämä ominaisuudet nostavat ruoanvalmistuksen aivan eri tasolle, jolloin keittiössä vietetty aika muuttuu hauskemmaksi ja helpommaksi.  

EICOn valikoima on suunniteltu huolellisesti. Valikoimassa on mukana markkinoiden parhaat ja innovatiivisimmat keittotasot, joissa yhdistyvät kaunis muotoilu ja korkeatasoinen laatu. Saat myös valinnanvaraa ja lisätilaa ruoanvalmistukseen keittotasojen koon kautta. Valikoimastamme löydät myös 80cm ja 90cm leveät tasot. 

Tehokkaat induktiotasot 

Yksi suosituista keittotasotyypeistä on induktiotaso. Induktiotaso toimii siten, että tason pinnan alla oleva sähkökela muodostaa keittoalueelle lämmittävän magneettikentän. Tämän vuoksi vain keittoastia kuumenee - ei itse keittotaso. 

Induktiotason etuna on, että se saavuttaa halutun lämpötilan erittäin nopeasti. Tämä tarkoittaa tehokasta ja nopeaa ruoanvalmistusta. Toinen tärkeä ominaisuus liittyy energiatehokkuuteen. Induktiotaso säästää energiaa, sillä laite hyötykäyttää jopa 90% syntyvästä energiasta. Samanaikaisesti induktiotaso on erittäin turvallinen. Taso jäähtyy, kun pannu tai kattila nostetaan pois keittoalueelta. Näin vältetään palovammat, joita voi syntyä helposti kuuman tason kanssa. 

Huomioithan, että induktiotason kanssa toimivat vain magneettiset keittoastiat, eivät ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistetut.  

Keraaminen taso 

Keraaminen keittotaso näyttää ulkoisesti samalta kuin induktiotaso. Pinnan alta se on kuitenkin täysin erilainen. Keraamisen keittotason keittoalueet sijaitsevat erittäin korkeaa lämpötilaa kestävän lasipinnan alla. Toisin kuin induktiotasossa, keittoastian megneettisuus ei muodosta lämpöä keittoastiaan vaan lämpö muodostuu keittoalueiden alla olevista lämpövastuksista, jotka säteilevät lämpöä. Keraamisen keittotason kanssa voi käyttää kaikentyyppisiä kattiloita ja pannuja. 

Me EICOlla uskallamme kanssasi "laittaa kätesi keittotason päälle"  - riippumatta siitä, minkä mallin valitset! 

Onko sinulla kysyttävää?