Liesitasot

Induktioliesitasot

Induktiotasot EICOlta

Kun valitset induktiotason, saat keittiöösi tehokkaan, nykyaikaisen ja ulkoasultaan tyylikkään keittotason, joka on paras ystäväsi ruoanvalmistuksessa. Kuvittele keittiösi ilman tehokasta ja toimivaa liettä – ruoanvalmistus olisi hankalaa…  

Yksi suosituista keittotasotyypeistä on induktiotaso. Induktiotaso toimii siten, että tason pinnan alla oleva sähkökela muodostaa keittoalueelle lämmittävän magneettikentän. Tämän vuoksi vain keittoastia kuumenee - ei itse keittotaso. 

EICO valikoimassa on monipuolisia induktiotasoja, jotka täyttävät vaativimpienkin ruoanvalmistajien tarpeet. Valikoimasta löytyy valinnanvaraa jokaiselle oman keittiönsä master chefille.  

Induktiotaso ja energiatehokkuus kulkevat käsikädessä 

Induktiotason etuna on, että se saavuttaa halutun lämpötilan erittäin nopeasti. Tämä tarkoittaa tehokasta ja nopeaa ruoanvalmistusta.  

Toinen tärkeä ominaisuus liittyy energiatehokkuuteen. Induktiotaso säästää energiaa, sillä laite hyödyntää jopa 90% syntyvästä energiasta. Samanaikaisesti induktiotaso on erittäin turvallinen. Taso jäähtyy, kun pannu tai kattila nostetaan pois keittoalueelta. Näin vältetään palovammat, joita voi syntyä helposti kuuman liesitason kanssa. 

Induktiotason kanssa yhteensopivat ruoanvalmistusvälineet 

Käyttäessäsi induktiotasoa, sinun tulee huomioida yksi tärkeä seikka liittyen ruoanvalmistusvälineisiin: induktiotason kanssa toimivat vain magneettiset keittoastiat, eivät ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistetut.  

EICO valikoimasta löydät korkealaatuisen ja monipuolisen valikoiman induktiotasoja – kilpailukykyiseen hintaan ja varmasti jokaiseen keittiöön sopivan mallin! 

Onko sinulla kysyttävää?