Pyykinpesu

Pesukone-kuivausrumpu

Kuivaava pesukone – EICOlla on vaihtoehtoja 

-Kompakti ja fiksu 2-in-1 yhdistelmä 

Useimmiten meille kaikille pesukone ja kuivausrumpu ovat tärkeimpiä kodinkoneita. Ne ovat tarpeellisia ja hyödyllisiä laitteita joka kodissa. Mitäpä, jos sinulla olisikin nämä kaksi laitetta yhdessä laitteessa? 

EICOlla on laaja valikoima älykkäitä yhdistelmäratkaisuja luotettavilta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä, ​​ja voit olla täysin varma, että saat vastinetta rahoillesi kun hankit kodinkoneen EICOlta. 

Anna kuivaavan pesukoneen tehdä työt puolestasi 

Kun valitset kuivaavan pesukoneen, älä tingi laadusta, tehokkuudesta tai älykkäistä toiminnoista. Huomioithan kuitenkin, että kuivaava pesukone on hieman kalliimpi kuin pesukone tai kuivausrumpu erikseen.  

Muista kuitenkin, että ostaessasi kuivaavan pesukoneen saat kaksi laitetta samassa paketissa. Sen lisäksi, että saat älykkään ja kompaktin ratkaisun, säästät myös rahaa. 

Yhdistetty pesukone ja kuivausrumpu 

Pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmä on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta tilaratkaisua, pieniin neliöihin. 

Kannattaa kuitenkin miettiä, miten usein ja suuria määriä pyykkiä peset ja kuivaat, esimerkiksi jos sinulla on useamman lapsen perhe. Kun pyykkiä on enemmän, on pesukone usein käynnissä ja samaan aikaan et voi kuivattaa pyykkiä. 

Jos pyykinpesutarve on kuitenkin pienempi tai normaali, kuivaava pesukone on hyvä valinta. 

Onko sinulla kysyttävää?