Pyykinpesu

Pyykinpesukone

Löydä juuri sinulle sopiva EICO pyykinpesukone 

-Paras ase taistelussa likaista pyykkiä vastaan 

Pyykinpesukone on ehdottomasti yksi kodin tärkeimmistä kodinkoneista. Ilman sitä vaatteiden pesu olisi hankalaa ja aikaa vievä. 

Valitessasi uutta pyykinpesukonetta, kannattaa sinun huomioida muutamia tärkeitä seikkoja: mihin pesukone sijoitetaan? Pitäisikö se upottaa kaapistoon vai voiko se olla vapaasti sijoitettava esimerkiksi kylpyhuoneeseen? Kuinka paljon pesukapasiteettia tarvitset? Pesetkö pyykkiä kolme kertaa viikossa - vai päivittäin useamman kerran? 

EICOlta löydät laajan valikoiman pesukoneita, juuri omia tarpeitasi vastaavan mallin. 

Suuri vai pieni kapasiteetti 

EICO pyykinpesukoneista löytyy eri kapasiteetin malleja, asuitpa yksin tai olipa perheessäsi viisi lasta. Kapasiteetti on hyvä huomioida pestävän pyykin määrän mukaan. 

Ulkonäön suhteen sinun on myös tehtävä valintoja. Mikä sopii parhaiten sisustukseesi - ja pitäisikö  
pesukoneen olla kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa, keittiössä jossain aivan muualla? 

Pesukone ja kuivausrumpu samassa laitteessa? 

Olisiko kuivaava pesukone sinulle sopivin malli? Mietit varmasti, onko mahdollista saada älykäs, tehokas ja innovatiivinen malli, jossa pesukone ja kuivausrumpu ovat yhdessä ja samassa laitteessa. 

Kuivaava pesukone tarjoaa joitakin selviä etuja, varsinkin jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa. Sama laite hoitaa sekä pesun että kuivauksen – voit siis joko pestä pyykkiä tai kuivata sitä, mutta et molempia samaan aikaan. Kuivaava pesukone on myös edullinen ratkaisu, jos vertaat erikseen pyykinpesukoneen ja kuivausrummun yhteishintaa. 

Onko sinulla kysyttävää?