Liesituulettimet ja liesikuvut

EICO toimittaa korkealuokkaisia ja hiljaisia liesituulettimia ja liesikupuja, joissa yhdistyy estetiikka ja käytännöllisyys.

Valikoimastamme löytyvät sekä aktiivihiilisuodattimella toimivat liesituulettimet että hormiin liitettävät liesituulettimet. Valitse oma suosikkisi meidän laajasta liesituuletinvalikoimasta. Meiltä löydät myös erilaisia lisätarvikkeita liesituulettimiin, jotka voit tilata suoraan meidän omasta verkkokaupasta.

Design liesituulettimet jokaiseen keittiöön

Keittiö on kodin sydän. Se on tila, joka tuo koko perheen yhteen ja jossa monet arjen askareet toimitetaan. Siksi on tärkeää, että keittiö on toiminnallinen, mutta myös esteettinen. Liesituuletin tai liesikupu on yksi keittiön ehdottomista välttämättömyyksistä. Toimiva liesituuletin takaa raikkaan ja puhtaan sisäilman. Vaikka liesituuletin tai liesikupu ei ehkä tyypillisesti ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen sanasta esteettinen, nykyään myös liesituulettimien muotoiluun ja ulkonäköön panostetaan. Eicon valikoimasta löydät upeat ja uniikit design liesituulettimet, jotka sopivat jokaiseen keittiöön.

Valitse oikea liesituuletin

Liesituulettimista ja liesikuvuista ajatellaan usein, että ne ovat suuria ja meluisia laitteita, jotka kiinnittävät liikaa huomiota keittiössä. Nykypäivänä, kun valitset uutta liesituuletinta tai liesikupua, voit itse arvioida haluatko näyttävän, huomiotaherättävän elementin vai huomaamattoman, lähes näkymättömän liesituulettimen, tai kenties jotain siltä väliltä. Kaunis ja ajatuksella valittu liesituuletin voi parhaimmillaan muokata, ei pelkästään keittiön, vaan koko kodin tyyliä ja tunnelmaa.

Onko sinulla kysyttävää?