Liesituulettimet ja liesikuvut

EICO toimittaa korkealuokkaisia ja hiljaisia liesituulettimia ja liesikupuja, joissa yhdistyy estetiikka ja käytännöllisyys.

Valikoimastamme löytyvät sekä aktiivihiilisuodattimella toimivat liesituulettimet että hormiin liitettävät liesituulettimet. Valitse oma suosikkisi meidän laajasta liesituuletinvalikoimasta. Meiltä löydät myös erilaisia lisätarvikkeita liesituulettimiin, jotka voit tilata suoraan meidän omasta verkkokaupasta.

Design liesituulettimet jokaiseen keittiöön

Keittiö on kodin sydän. Se on tila, joka tuo koko perheen yhteen ja jossa monet arjen askareet toimitetaan. Siksi on tärkeää, että keittiö on toiminnallinen, mutta myös esteettinen. Liesituuletin tai liesikupu on yksi keittiön ehdottomista välttämättömyyksistä. Toimiva liesituuletin takaa raikkaan ja puhtaan sisäilman. Vaikka liesituuletin tai liesikupu ei ehkä tyypillisesti ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen sanasta esteettinen, nykyään myös liesituulettimien muotoiluun ja ulkonäköön panostetaan. Eicon valikoimasta löydät upeat ja uniikit design liesituulettimet, jotka sopivat jokaiseen keittiöön.

Valitse oikean tyylinen liesituuletin    

Liesituulettimista ja liesikuvuista ajatellaan usein, että ne ovat suuria ja meluisia laitteita, jotka kiinnittävät liikaa huomiota keittiössä. Nykypäivänä, kun valitset uutta liesituuletinta tai liesikupua, voit itse arvioida haluatko näyttävän, huomiotaherättävän elementin vai huomaamattoman, lähes näkymättömän liesituulettimen, tai kenties jotain siltä väliltä. Kaunis ja ajatuksella valittu liesituuletin voi parhaimmillaan muokata, ei pelkästään keittiön, vaan koko kodin tyyliä ja tunnelmaa.  

Eri liesituuletin mallit 

Eicon liesituuletin valikoima on jaettu eri kategorioihin liesituulettimen sijoituksen mukaan.  

Integroitavat liesituulettimet 

Keittiöstä riippuen liesituuletin voidaan halutessa integroida kattoonyläkaappiin, tasoon tai valita keittotaso-liesituuletin-yhdistelmä. Tämän tyyppisten liesituulettimien hyvä puoli on se, että ne ovat huomaamattomia ja sulautuvat siten täydellisesti osaksi keittiön sisustusta. Tämän lisäksi integroitavat liesituulettimet eivät vaadi paljon tilaa, mikä ansiosta ne sekä vapauttavat tilaa keittiössäsi, tarjoavat esteettömän näkymän, että soveltuvat hyvin myös pienempiin keittiöihin, joissa tilaa on vain rajallisesti eikä perinteiselle liesituulettimelle ole paikkaa.  

Saareke liesituulettimet 

Saare liesituulettimet tai vapaasti riippuvat liesituulettimet ovat suosittu liesituuletin malli keittiösaarekkeiden yleistymisen johdosta. Eicolla saareke liesituulettimet on jaettu perinteisiin T-mallisiin liesituulettimiin sekä vaijereilla riippuviin design liesituulettimiin. Vaijereilla roikkuvat liesituulettimet ovat designiltaan uniikkeja ja moderneja, koska niiden suunnittelussa on enemmän mahdollisuuksia juuri vaijereiden ansiosta. Nämä liesituulettimet muistuttavatkin muotoilultaan enemmän kattovalaisimia kuin kodinkoneita. Perinteinen riippuva liesituuletin on varma ja tehokas valinta, vaikkakin muotoilultaan tavanomainen. Eicon valikoimassa on useita perinteisiä liesituulettimia, joita on ehostettu uniikeilla materiaali valinnoilla, kuten betoniefektillä ja lasitehosteilla, tehden niistä näin persoonallisempia.  

Seinä liesituulettimet 

Seinälle asennettava liesituuletin on yleinen ja käytännöllinen valinta. Samoin kuin saareke liesituulettimet myös seinälle asennettavat liesituulettimet voidaan jakaa perinteisiin T-mallisiin liesituulettimiin, sekä moderneimpiin design-malleihin, joiden suosio on jatkuvassa nousussa. Viistomalliset liesituulettimet on yksi laajimmille levinneistä liesituuletintrendeistä, eikä suotta. Sen lisäksi että viistot tai pystysuorat liesituulettimet ovat imuteholtaan erinomaisia niiden design sopii hyvin skandinaavisen, minimalistiseen, mutta moderniin tyyliin. Eicolta löytyy valtava valikoima seinä liesituulettimia eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa.   

Onko sinulla kysyttävää?