Integroitava liesituuletin

Integroitava liesituuletin on huomaamaton ja harmoninen ratkaisu, joka ei vie huomiota itse tilasta.

EICO: n valikoimasta löytyy liesituulettimia, jotka voidaan integroida joko keittiökalusteisiin tai kattoon. Integroitu liesituuletin vapauttaa tilaa keittiössä sekä takaa avaran ja harmonisen ilmeen, joka ei häiritse silmää. Kurkkaa meidän tuoteuniversumiin ja löydä juuri sinun keittiöösi sopiva integroitu liesituuletin.

Integroitu liesituuletin – tyylivarma keittiöratkaisu

Integroitu liesituuletin on tämän hetken kuumin keittiötrendi ja niiden suosio on vain kasvussa.

Integroitava liesituuletin on huomaamaton ratkaisu, jonka avulla voit suunnitella keittiösi haluamallasi tavalla. Se on moderni, energiatehokas sekä erittäin hiljainen ratkaisu, minkä johdosta integroitu liesituuletin on päätynyt useimpien toivelistalle.

Keittiökalusteisiin tai kattoon upotettava liesituuletin

Eico tarjoaa suuren valikoiman integroitavia liesituulettimia tunnetuilta brändeilta, kuten Elica ja Faber. Myös asennusmahdollisuuksia on monia. Liesituuletin voidaan integroida esimerkiksi kattoon tai keittiön yläkaappiin, jolloin saadaan erittäin huomaamaton ja eleetön lopputulos. Liesituuletin voidaan myös integroida pöytätasoon, josta se nousee ylös käytettäessä, tai vaihtoehtoisesti voidaan valita induktiotasoon integroitu liesituuletin, jolloin saadaan kaksi laitetta samassa paketissa. Integroitavat liesituulettimet on saatavana sekä hormiliitäntään, että aktiivihiilisuodattimella, joka lisää entiseestään joustavuutta ja eri suunnittelumahdollisuuksia.

Eicon integroitavat liesituulettimet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja tunnettuja hyvistä innovatiivisista ominaisuuksista ja laadusta.

Onko sinulla kysyttävää?