Integroitavat

Induktiotaso liesituulettimella

Edistykselliset induktiotaso-liesituuletin-yhdistelmät, joissa liesituuletin on integroitu induktiotason keskelle. Induktiotaso liesituulettimella on tehokas ja tyylikäs ratkaisu, joka mahdollistaa paljon uusia suunnittelumahdollisuuksia keittiöösi. Malli sopii erinomaisesti avokeittiöihin, joissa halutaan säilyttää avoin ja ilmava tunnelma.

Induktiotaso liesituulettimella - Keittotasoon integroitu liesituuletin

Josset vielä ole kuullut keittotaso-liesituuletin-yhdistelmästä, nyt on hyvä aika tutustua. Se on huippu älykäs ja tehokas ratkaisu, jossa yhdistyy kaksi keittiön tärkeintä elementtiä samassa laitteessa. Koska liesituuletin sijaitsee keittoalueiden keskellä, höyry ei nouse ilmaan, vaan poistuu sitä mukaa kun sitä syntyy, jolloin hajut ja kosteus eivät pääse leviämään muualle keittiöön. Useimmissa malleissa tuuletin toimii automaattisesti esim. käytössä olevien levyjen ja lämpötilan mukaan. Induktiotaso liesituulettimella on tämän hetken halutuin kodinkone ja ruoanlaiton mullistava innovaatio. 

Keittotaso liesituuletin yhdistelmä on ennen kaikkea käytännöllinen ja toiminnallinen valinta. Liesituulettimen sijoitusta ei tarvitse turhaan murehtia ja keittotaso-liesituuletin voidaan asentaa esim. saarekkeeseen tai vaikka suoraan ikkunan eteen ilman näköesteitä. Sen avulla voit luoda keittiöön juuri sen ilmeen, jonka itse haluat. Kaiken kaikkiaan induktiotaso liesituulettimella on uniikki, moderni ja ihailua herättävä designelementti, joka takaa tehokkaan tuuletuksen ja siten puhtaan ja raikkaan sisäilman keittiössä. 

Markkinoiden laajin valikoima

Eico tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman induktiotaso-liesituulettimia, jotta voit varmasti löytää sen ratkaisun, joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi ja keittiöösi. Keittotaso-liesituulettimia löytyy sekä valkoisena että mustana, ja voit valita joko hormiasennuksen tai aktiivihiilisuodatinmallien väliltä.

Onko sinulla kysyttävää?