Integroitavat

Liesituuletin kattoon

Ainutlaatuiset ja modernit liesituulettimet kattoon integroitavaksi. Kattoliesituulettimet on saatavana joko sisäänrakennetulla moottorilla tai ulkoisella moottorilla, joka voidaan sijoittaa vaikka ullakolle.

Kattoliesituulettimet - Huomaamaton ja eleetön ratkaisu

Jos etsit keittiöösi ratkaisua, joka mahdollistaa avoimen näkymän ja eleettömän lopputuloksen, kattoliesituuletin on täydellinen valinta. Kattoliesituulettimet integroidaan keittiön kattoon siten, että ne ovat lähes täysin huomaamattomat. Useat mallit on varusteltu upeilla ja moderneilla LED valopaneeleilla, joita voidaan säätää vuorokauden aikojen mukaan. 

Kattoon integroitava liesituuletin on moderni liesituuletin-ratkaisu, joka on sekä energiatehokas että erittäin hiljainen. Lisäksi kattoliesituuletin on toiminnallinen ja tyylikäs vaihtoehto myös designin puolesta. 

Eri malleja on saatavana sekä hormiin liitettävänä että huoneeseen palauttavana. Lisäksi tarolla on malleja sekä sisäänrakennettulla tai siirrettävällä moottorilla. Jos liesituulettimen synnyttämä ääni halutaan minimoida, kannattaa valita malli, jossa moottori voidaan siirtää ja sijottaa esm. ullakolle. 

Löydä juuri se malli, joka sopii sinun keittiöösi

Eico toimittaa kattoon asennettavia liesituulettimia italialaisilta huippuvalmistajilta, kuten Elica ja Faber, oman EICO -tuotemerkin lisäksi. Kattoliesituuletin valikoimamme on markkinoiden laajin ja sisältää lukuisia eri malleja eri koissa, väreissä ja eri toiminnoilla. Laajasta valikoimastamme on helppo löytää juuri "se oikea" malli jokaisen keittiön yksilöllisiin tarpeisiin. 

 

Onko sinulla kysyttävää?