Integroitavat

Induktiotaso liesituulettimella

Edistykselliset keittotaso-liesituuletin-yhdistelmät, joissa liesituuletin on integroitu induktiotasoon. Induktiotaso liesituulettimella tarjoaa tehokaan ja tyylikkään ratkaisun, joka mahdollistaa paljon uusia suunnittelumahdollisuuksia keittiöösi.

Keittotasoon integroitu liesituuletin

Josset vielä ole kuullut keittotaso-liesituuletin-yhdistelmästä, nyt on hyvä aika tutustua. Huippu älykäs ja tehokas ratkaisu, jossa yhdistyy kaksi keittiön tärkeintä elementtiä samassa laitteessa. Induktiotaso liesituulettimella on tämän hetken halutuin kodinkone ja keittiön mullistava innovaatio.

Keittotaso liesituuletin yhdistelmä on ennen kaikkea käytännöllinen ja toiminnallinen valinta. Liesituulettimen sijoitusta ei tarvitse turhaan murehtia ja keittotaso-liesituuletin voidaan asentaa vaikka suoraan ikkunan eteen. Sen avulla voit luoda keittiöön juuri sen ilmeen, jonka itse haluat.

Samalla saat ratkaisun, joka takaa tehokkaan imun, ja siten puhtaan ja raikkaan sisäilman keittiössä. Kaiken kaikkiaan induktiotaso liesituuletin on täysin uniikki, moderni ja ihailua herättävä designelementti.

Markkinoiden laajin valikoima

Eico tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman keittotaso-liesituulettimia, joten voit varmasti löytää elegantin ratkaisun, joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi ja uniikkiin keittiöösi. Keittotaso-liesituulettimia löytyy sekä valkoisena että mustana ja voit valita joko hormiasennuksen tai aktiivihiilisuodatinmallien väliltä.

Onko sinulla kysyttävää?