Lisätarvikkeet

Aktiivihiilisuodattimet liesituulettimiin

Jos liesituuletinta ei ole mahdollista liittää hormiin, voidaan useimpia EICO:n liesituuletinmalleja käyttää myös huonetilaan palauttavina.
Tällöin ilma puhdistetaan kierrättämällä se aktiivihiilisuodattimen läpi. Meidän valikoimasta löydät useita erilaisia aktiivihiilisuodattimia; tavallisia standardi suodattimia, Long Life suodattimia ja keraamisia aktiivihiilisuodattimia.

Huom. Jokaisen liesituulettimen tuotesivulta löydät "lisätarvikkeet" -välilehdestä, mikä aktiivihiilisuodatin sopii mihinkin malliin.

Standardi aktiivihiilisuodatin (3-12 kk)

Perinteiset aktiivihiilisuodattimet sisältävät hiilenrakeita, jotka suodattavat ja pidättävät ilmasta hajuja. Ilman tehokkaan puhdistamisen varmistamiseksi aktiivihiilisuodatin tulee vaihtaa säännöllisesti. Käytöstä riippuen standardi aktiivihiilisuodatin on suositeltavaa vaihtaa joka 3. tai 4. kuukausi, jollei liiteasiakirjoissa toisin mainita.

Long Life - aktiivihiilisuodatin (3 vuotta)

Teknologisesti edistykselliset Long life -suodattimet ovat paljon tehokkaampia kuin perinteiset aktiivihiilisuodattimet ja niillä on myös pidempi käyttöikä. Long life -suodattimia ei tavallisesti vaihdeta uusiin, vaan ne pestään astianpesukoneessa, 65 ° C: ssa. Tämän jälkeen suodattimia kuivataan 20 minuuttia uunissa 100 ° C: ssa, ennen kuin ne asennetaan takaisin liesikupuun. Näiden yksinkertaisten huoltotoimenpiteiden avulla Long life -suodattimet takaavat tehokkaan ilmanpuhdistuksen jopa kolmeksi vuodeksi.

Keraaminen aktiivihiilisuodatin (5 vuotta)

Korkean suorituskyvyn keraamiset aktiivihiilisuodattimet voidaan uudelleenaktivoida uunissa, 200 ° C: ssa n. 40 min ajan, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa viisi vuotta. Keraamiset suodattimet puhdistavat ilman yli 80-prosenttisesti heti ensimmäisellä läpivirtauksella.