Lisätarvikkeet

Liesituulettimien poistoputket

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia liesituulettimen poistoputkia ja muita poistokanavan osia, joita pitkin epäpuhdasta ilmaa kuljetetaan.
Valikoimastamme löytyy mm. patentoidut Compair ® Flow-järjestelmän poistoputket, jotka ovat kevyitä ja helposti asennettavia.

Joustava kanavaratkaisu - Liesituulettimen poistoputket

Oikeaa liesituuletinta valittaessa tulee myös huomioida, miten käryt ja höyryt ohjataan pois keittiöstä mahdollisimman tehokkaasti. Compair ® Flow kanavajärjestelmä on sarja liesituulettimen poistoputkia, jotka ovat luotettavia ja tilaasäästävä ratkaisu. Compair ® Flow poistoputket takaavat liesituulettimen korkean suorituskyvyn ja hiljaisen toiminnan. Kanavajärjestelmän poistoputkien sisäpinta on täysin sileä, mikä mahdollistaa minimaalisen ilmanvastuksen sekä ehkäisee lian kertymistä.

Compair ® Flow -järjestelmässä on patentoitu kanavaan integroitu aerodynaaminen järjestelmä, joka vähentää turbulenssia ja siten
pienentää painehäviötä merkittävästi. Tämä lisää myös poistoputken läpi virtaavan ilman määrää, jonka seurauksena liesituuletin toimii
energiatehokkaammin ja on hiljaisempi.

Kompaktin koon ja matalan asennuskorkeuden ansiosta järjestelmä vaatii paljon vähemmän tilaa kuin perinteiset
kanavajärjestelmät. Monien eri muotoisten palojen ja kevyen painonsa ansiosta, Compair ®-järjestelmä on myös nopea ja helppo asentaa.