Saarekeliesituulettimet

- Design, joka kerää katseita

Korosta omaa persoonallista tyyliäsi katosta riippuvalla saarekeliesituulettimella ja luo kiinnostava keittiö, jossa estetiikka ja käytännöllisyys on otettu huomioon. EICO:n saarekeliesituulettimet tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia pelata keittiön muotojen ja linjojen kanssa, samalla kun ne tarjoavat liudan edityksellisiä teknisiätoimintoja.

Katosta riippuvat saarekeliesituulettimet

Luo uniikki keittiöratkaisu Eicon saarekeliesituulettimen avulla.

Eicon saarekeliesituulettimet tulevat kahdessa eri kategoriassa: vaijereilla riippuvat sekä katosta riippuvat. Vaijereilla riippuvat liesituulettimet on asennettu kattoon vahvojen vaijereiden avulla, jonka ansiosta liesituuletin muistuttaa enemmän designvalaisinta kuin kodinkonetta. Sekä vaijerikiinnitteiset, että katosta roikkuvat liesituulettimet sopivat hyvin keittiösaarekkeen ylle asennettavaksi - siksi nimi saarekeliesituuletin. Jos sinulla siis on keittiösaarekkeeseen asennettu keittotaso ja paljon avaraa tilaa ympärillä, saarekeliesituuletin saattaa olla juuri sinua varten.

Monta eri vaihtoehtoa

Eicon valikoimasta löytyy yli 60 erilaista saarekeliesituuletinta. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on lukuisia, kuin myös eri malleja ja muotoja. Saarekeliesituulettimia on myös saatavana sisäisellä tai ulkoisella moottorilla. Kaikki liesituulettimet tulevat suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Faber ja Elica, sekä meidän omasta EICO-tuotesarjasta.

Onko sinulla kysyttävää?