Saareke

Vaijereilla riippuvat liesituulettimet

Vaijereilla riippuva liesituuletin on täydellinen ratkaisu, sillä sen ohuet ja huomaamattomat vaijerit mahdollistavat ennennäkemättömän, uniikin muotoilun, joka muuten ei olisi mahdollista. Katosta roikkuva liesituuletin muistuttaakin enemmän designvalaisinta kuin kodinkonetta, ja siksi se toimii keittiön upeana katseenvangitsijana.

Uunikki keittiöratkaisu roikkuvalla liesituulettimella

Vaijereilla roikkuva liesituuletin kiinnitetään kattoon vahvojen vaijerien avulla. Vaijerit ovat huomaamattomat ja mahdollistavat liesituulettimen muotojen kanssa leikittelyn. Roikkuvat liesituulettimet ovat usein innovatiivisiä ja uniikkeja ulkomuodoltaan, koska niiden suunnittelussa ei tarvitse seurata perinteisiä linjauksia. Siksi ne muistuttavat enemmän designvalaisinta tai jopa taide-esinettä kuin liesituuletinta. Roikkuvalla liesituulettimella saat tehostettua keittiösi sisustusta persoonallisella tavalla. Se tulee erityisen hyvin oikeuksiinsa etenkin keittiösaarekkeen ylle asennettuna.

Vaijereilla roikkuva liesituuletin ja aktiivihiilisuodattimet 

Vaijereilla roikkuvat liesituulettimet toimivat aina huoneilmaan palauttavina, joten ne vaativat toimiakseen aktiivihiilisuodattimen, jonka avulla ilma puhdistetaan. Siksi kaikki roikkuvat liesituulettimet toimitetaan suodattimen kera. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät "lisätarvikkeet" välilehden, josta näet juuri sen suodattimen joka sopii kyseiseen liesituulettimeen. Kiinnitä huomiota etenkin aktiivihiilisuodattimien käyttöikiin, jotta liesituulettimesi säilyttää optimaalisen tehokkuutensa. 

Onko sinulla kysyttävää?