Seinään kiinnitettävät liesituulettimet

- Luo tilaasi nostetta ainutlaatuisella liesikuvulla

Seinään kiinnitettävä liesituuletin on täydellinen sinulle, joka haluat luoda keittiöösi skandinaavisen ja selkeän ilmeen. Viistomallisissa liesituulettimissa liesikupu on nostettu ylös käyttötarkoituksellisista syistä, mutta samalla se toimii särmikkäänä designelementtinä, joka kiinnittää huomion ja antaa keittiölle modernin kosketuksen.

EICO:n seinälle asennettavia liesituulettimia löytyy viidessä eri kategoriassa; design, perinteiset, viistomalliset, kulmaan asennettavat sekä keskusilmanvaihtoon liitettävät mallit. Jos haluat luoda maksimaalisen design-vaikutelman, valitse malli, jossa suojaputki kulkee seinän läpi, jolloin sinun ei tarvitse asentaa näkyviä poistoputkia keittiöösi.

Seinäliesituulettimet jokaiseen keittiöön

Seinään asennettavat liesituulettimet ovat perinteisiä ja erittäin yleinen näky skandinaavisessa keittiössä. Epäilemättä seinäliesituulettimet ovat yksi suosituimmista liesituuletinkategorioista -eikä suotta! Seinään asennetussa liesituulettimessa on usein suuri imupinta ja reunan imu ominaisuus, joka takaa tehokkaan tuuletuksen koko ruoanlaittoaluelle ja siten tehokkaasti poistaa ruoanlaitossa syntyviä höyryjä ja käryjä. Lisäksi seinälle asennetut mallit tarjoavat erinomaisen hyvän työvalon keitto-osan päälle.

Eicon valikoima koostuu lähes 200 erilaisesta seinälle asennettavasta liesituuletinmallista. 

Onko sinulla kysyttävää?