Viinikaapit

Tanskalaiset Vestfrost viinikaapit on varustettu markkinoiden luotettavimmalla jäähdytystekniikalla, kompressorijäähdytyksellä, joka soveltuu erittäin hyvin lämpötilan valvontaan sekä säilytysolosuhteiden optimointiin. Lisäksi, Vestfrostin viinikaapeissa käytetään vain tärinävaimennettuja kompressoreja, jotta viinikaapin tärinä ja värinä eivät häiritsisi viinin harmoonista kehittymistä, ja siksi ne soveltuvat mainiosti sekä ammatti- että yksityiskäyttöön.

Viinikaappeja on saatavana sekä yhdellä, kahdella että kolmella lämpötilavyöhykkeellä, jotta eri tyyppisiä viinejä voidaan tarvittaessa säilöä samassa kaapissa. Viinikaappeja löytyy sekä vapaasti seisovina, että integroitavina.

Vestfrost on ainoa toimittaja, joka sekä suunnittelee, kehittää että valmistaa viinikaappeja Tanskassa.

Viinikaapi tuo ”ekstra luksusta” keittiöön

Viinikaapit tarjoavat takuuvarmaa laatua upealla muotoilulla sekä teknisillä ominaisuuksilla. Sen lisäksi, että viinikaappi mahdollistaa täydellisen viininautinnon juuri oikeissa lämpötiloissa, on se eksklusiivisen näköinen ja tuo ekstra luksusta keittiöösi.  Vestfrostilla on yli 25 vuoden kokemus viinikaappien suunnittelusta, kehityksestä ja valmistuksesta Tanskassa ja heidän viinikaappeja löytyy niin gourmetravintoloista kuin myös yksityisistä kodeista.

Eicon valikoimasta löytyy noin parikymmentä erilaista viinikaappia, joissa on tilaa 32 pullosta 197 pulloon. Valikoimasta on helppo löytää jokaiseen keittiöön ja tarpeeseen sopiva malli.

Vapaasti seisova vai integroitava viinikaappi

Viinikaapit voidaan sijoittaa keittiöön usealla eri tavalla. Integroitava viinikaappi voidaan upottaa joko keittiökaappiin, pöytätason alle tai vaikka seinään, jolloin se sulautuu upeasti osaksi keittiön sisustusta. Integroitu viinikaappi on moderni ja ylellinen kodinkone. Viinikaappeja on saatavana myös vapaasti seisovina, jolloin ne voidaan vaivattomasti sijoittaa mihin tahansa ja niiden paikkaa voidaan tarvittaessa myös siirtää. Eicon valikoimasta löytyvän ”Side by side” asennussetin avulla yksittäisiä viinikaappeja voidaan asettaa vieritysten useimpia kappaleita.

Oikealla lämpötilalla on merkitystä

Viiniharrastajat tietävät, että puna- ja valkoviinien maut ja aromit tulevat parhaiten esille, kun ne nautitaan juuri oikeissa lämpötiloissa. Yleisesti ottaen valkoviinit tarjoillaan viilennettyinä n. 8° - 12°C, makeat kylmempinä kuin kuivat, kun taas punaviinit tarjoillaan hieman viilennettyinä n. 14° - 18° C. Viinikaapin avulla voit luoda täydellisen, viinikellaria jäljittelevän ympäristön, joka suojaa viiniä tärinältä, lämpötilojen heittelyltä, uv-säteiltä ja muilta haittavaikutuksilta. Näin varmistat viinien oikean säilytystavan sekä oikeat tarjoilulämpötilat.

3 eri viinikaappi tuotesarjaa

Meidän viinikaappivalikoima on kattava ja tarjoaa useita erilaisia ammattimaisia viinikaappeja, joissa yhdistyy eksklusiivinen muotoilu sekä pitkä lista
edistyksellisiä teknisiä ominaisuuksia.

SOLID-sarja

Kaikissa SOLID-sarjan viinikaapeissa on vain yksi lämpötilavyöhyke, joten ne soveltuvat hyvin sellaisten viinikokoelmien varastoimiseen, joilla on samat varastointilämpötilat. Tärinävaimennettu kompressori ja puuhyllyt auttavat minimoimaan tärinää ja pyörteitä. Tämän lisäksi kaikissa viinikaapeissa on lasiovissa UV-suodattimet sekä tumma sisusta, jotka suojaavat haitallisilta valonsäteiltä ja estävät heijastumia. Yksinkertainen ja tyylikäs LED-valonauha valaisee kaapin yläosaan sijoitettuja viinipulloja. Valaistus syttyy automaattisesti, kun viinikaapin ovi avataan, mutta asetuksia voidaan vaihtaa myös siten, että se pysyy päällä koko ajan. Viinikaapit voidaan myös lukita.

FUNCTION-sarja

FUNCTION-sarjan viinikaapeissa on kaikki samat ominaisuudet kuin SOLID-kaapeissa sekä useita ekstraominaisuuksia. Tämän sarjan viinikaapeissa on myös useampi lämpötilavyöhyke, joten ne takaavat optimaaliset olosuhteet eri tyyppisten viinien säilömiseen kaapin ylä- ja alaosassa. Sisäänrakennettu lämmitin mahdollistaa entistä laajemman lämpötilaskaalan ja suojaa samalla viinejä, jos huonelämpötila on alhainen. Suuret FUNCTION-kaapit on varustettu FrostVahti -toiminnolla, joka sammuttaa jäähdytyksen, jos jäähdytysjärjestelmässä ilmenee virhe

FUNCTION+-sarja

FUNCTION+ on kaikista eksklusiivisin viinikaappisarja, joka on varusteltu FUNCTION-sarjan parhailla toiminnoilla sekä useilla ekstraominaisuuksilla. FUNCTION+ viinikaapeilla on uniikki ja elegantti design. Kaapin etuosa on sävytettyä lasia ja kehys on musta. Kahva on integroitu koko oven pituudelle luoden virtaviivaisen vaikutelman. Valaistus on sijoitettu viinikaapin oveen, jotta kaikki hyllyt voidaan valaista parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä ei kuitenkaan koske WFG -malleja. Esittelyhyllyn yläpuolella olevat LED-valot tuovat viinipullot kauniisti esille. Myös äänitaso on minimoitu ilman, että teknisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat optimaalisen viininautinnon on tarvinnut tinkiä.

Onko sinulla kysyttävää?