Viinikaapit

Vestfrost viinikaappi tarjoaa täydellisen viininautinnon juuri oikeissa lämpötiloissa. Sen lisäksi viinikaappi on eksklusiivisen näköinen ja tuo hieman ekstra luksuksentuntua keittiöön.

Vestfrostin viinikaapit on varustettu markkinoiden luotettavimmalla jäähdytystekniikalla, kompressorijäähdytyksellä, joka soveltuu erittäin hyvin lämpötilan valvontaan sekä säilytysolosuhteiden optimointiin. Vestfrost viinikaapeissa on käytetty myös tärinävaimennettuja kompressoreja, jotta viinikaapin tärinä ja värinä eivät häiritse viinin harmoonista kehittymistä.

Viinikaappeja on saatavana sekä yhdellä, kahdella että kolmella lämpötilavyöhykkeellä, jotta eri tyyppisiä viinejä voidaan säilöä samassa kaapissa.

Vestfrost viinikaappi tarjoaa ”ekstra luksusta”

Vestforst viinikaappi tarjoaa takuuvarmaa laatua upealla muotoilullaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. Viinikaappi tuo kotiin hieman ”ekstra luksusta”, ja samaan aikaan voit säilöä viinisi juuri niille parhaalla tavalla. Vestfrostilla on yli 25 vuoden kokemus viinikaappien suunnittelusta, kehityksestä ja valmistuksesta Tanskassa.

Eicon valikoimasta löytyy noin parikymmentä erilaista viinikaappia, joissa on tilaa 32 pullosta 197 pulloon. Valikoimasta on helppo löytää jokaiseen keittiöön sopiva malli.

Integroitava viinikaappi

Vestfrost viinikaapit voidaan sijoittaa keittiöön usealla eri tavalla. Integroitava viinikaappi voidaan upottaa joko keittiökaappiin, pöytätason alle tai vaikka seinään. Viinikaappeja on saatavana myös vapaasti seisovina, jolloin ne voidaan vaivattomasti sijoittaa mihin tahansa. ”Side by side” asennussetin avulla viinikaappeja voidaan asettaa vieritysten useimpia kappaleita.

Oikealla lämpötilalla on merkitystä

Viiniharrastajat tietävät, että puna- ja valkoviinien maut ja aromit tulevat parhaiten esille, kun ne nautitaan juuri oikeissa lämpötiloissa. Yleisesti ottaen valkoviinit tarjoillaan viilennettyinä n. 8° - 12°C, makeat kylmempinä kuin kuivat, kun taas punaviinit tarjoillaan hieman viilennettyinä n. 14° - 18° C. Viinikaapin avulla voit luoda täydellisen, viinikellaria jäljittelevän ympäristön, joka suojaa viiniä tärinältä, lämpötilojen heittelyltä, uv-säteiltä ja muilta haittavaikutuksilta. Näin varmistat viinien oikean säilytystavan sekä oikeat tarjoilulämpötilat.

Onko sinulla kysyttävää?