In your home

Löydä ideoita ja inspiraatiota siitä, kuinka muut ovat sisustaneet kotinsa tuotteillamme.

Phantom

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani neuvontaan"

"Eico auttoi meitä suuresti kodinkoneiden, erityisesti liesituulettimen ja keittotason valinnassa. Sain valtavasti hyötyä showroom-vierailusta ja erilaisten poisto- ja ilmanvaihtotapojen visualisoinnista. Lisäksi kävimme läpi muita kodinkoneita ja niiden ominaisuuksia, jotta osaisin valita meille sopivan ratkaisun. Olin myös yllättynyt alueen suuresta asiantuntemuksesta. Olen erittäin tyytyväinen saamaani neuvontaan ja koen, että osaan nyt suhtautua kodinkoneisiin ja niihin liittyviin termeihin ja toimintoihin kohtuullisen hyvin."
-Johanne L., Tanska
@femte.til.venstre
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
EicoE24

"Kun näimme Eicon liesituulettimen kivisellä etuosalla, meillä ei ollut enää epäilystäkään siitä, mihin liesituulettimeen investoida."

"Kun piti suunnitella keittiö, yksi vaikeimmista asioista oli löytää siihen sopiva liesituuletin. Useimmat mallit ovat kömpelöitä, rumia tai vievät paljon tilaa. Mutta kun näimme Eicon liesituulettimen kivisellä etuosalla, meillä ei ollut enää epäilystäkään siitä, mihin liesituulettimeen investoida. ♡ Valitsimme huoneeseen palauttavan mallin, jotta seinään ei tarvinnut tehdä reikää ulos ja se toimii meillä todella hyvin jokapäiväisessä käytössä."


-Maria H., Tanska
@bella.byhus

"Sisäänrakennettu liesituuletin toimii fantastisesti"

"Olemme niin tyytyväisiä liesitasoomme, koska se on helppo puhdistaa, helppo käyttää (myös 8-11-vuotiaat lapsemme käyttävät sitä ilman ongelmia). Se paistaa tasaisesti ja sisäänrakennettu liesituuletin toimii fantastisesti. Vältyimme tekemästä reikää seinään tai asentamasta erillistä seinä- tai kattoliesituuletinta, mikä on keittiön tilanpuutteen kannalta parasta. On myös hyvä, että laitteessa on lapsilukko, kun kyse on lapsiperheestä. Kun lapsemme olivat pienempiä, lukitsimme sen, jotta he eivät voineet vaingossa käyttää sitä, kun silmä vältti."

-Christina M., Norja
@bare.christina_

NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
EicoE30

@plaur9

Lol

@solringen73