In your home

Löydä ideoita ja inspiraatiota siitä, kuinka muut ovat sisustaneet kotinsa tuotteillamme.

EicoE24

"Kun näimme Eicon liesituulettimen kivisellä etuosalla, meillä ei ollut enää epäilystäkään siitä, mihin liesituulettimeen investoida."

★★★★★

"Kun piti suunnitella keittiö, yksi vaikeimmista asioista oli löytää siihen sopiva liesituuletin. Useimmat mallit ovat kömpelöitä, rumia tai vievät paljon tilaa. Mutta kun näimme Eicon liesituulettimen kivisellä etuosalla, meillä ei ollut enää epäilystäkään siitä, mihin liesituulettimeen investoida. ♡ Valitsimme huoneeseen palauttavan mallin, jotta seinään ei tarvinnut tehdä reikää ulos ja se toimii meillä todella hyvin jokapäiväisessä käytössä."


-Maria H., Tanska
@bella.byhus

"Sisäänrakennettu liesituuletin toimii fantastisesti"

★★★★★

"Olemme niin tyytyväisiä liesitasoomme, koska se on helppo puhdistaa, helppo käyttää (myös 8-11-vuotiaat lapsemme käyttävät sitä ilman ongelmia). Se paistaa tasaisesti ja sisäänrakennettu liesituuletin toimii fantastisesti. Vältyimme tekemästä reikää seinään tai asentamasta erillistä seinä- tai kattoliesituuletinta, mikä on keittiön tilanpuutteen kannalta parasta. On myös hyvä, että laitteessa on lapsilukko, kun kyse on lapsiperheestä. Kun lapsemme olivat pienempiä, lukitsimme sen, jotta he eivät voineet vaingossa käyttää sitä, kun silmä vältti."

-Christina M., Norja
@bare.christina_

NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch