Suosittuja malleja

Vestfrost viinikaapit

Tanskalaista muotoilua ja laatua

Vestfrost on ainoa toimittaja, joka sekä suunnittelee, kehittää ja valmistaa viinikaappeja Tanskassa. Kaikki 156 cm ja ylöspäin korkeat kaapit on valmistettu Tanskassa.

Vestfrost viinikaapit
Vestfrost vinkøleskabe fritstående

Vapaasti tai kalusteisiin sijoitettava

Säädettävällä korkeudella ja edistyneellä tekniikalla varustetut Vestfrost-viinikaapit voidaan integroida useimpiin keittiöihin. Kaappi voi seistä vapaasti seinää vasten tai se voidaan sisäänrakentaa kalusteisiin.

Vähemmän tärinää

Kompressorin liikkeen minimoimiseksi Vestfrost-viinikaappeissa käytetään vain tärinävaimennettuja kompressoreita. Tämän lisäksi puinen hylly pystyy paremmin ottamaan vastaan viinikaapissa esiintyvät pienet tärinät verrattuna muovi- tai metallihyllyyn, ja siksi Vestfrost-viinikaapeissa hyllyt on valmistettu pääasiassa käsittelemättömästä tammesta tai pyökistä.

Elica

Lämpötilavyöhykkeet

Vestfrost-viinikaapit on saatavana eri lämpötilavyöhykkeillä; yksi vyöhyke, kaksoisvyöhyke ja monivyöhyke. Kaappia, jossa on yksi lämpötilavyöhyke käytetään silloin, kun varastoidaan viiniä, jolla on täsmälleen sama varastointilämpötila.

Kaksoisvyöhykekaappi on jaettu kahteen lämpötila-alueeseen huoneenjakajalla, joten se soveltuu täydellisesti sekä säilytys- että tarjoilutarpeisiin.

Monivyöhykekaapissa on kaksi lämpötilavyöhykettä, joita ei ole erotettu toisistaan ja siksi alueet sekoittuvat kaapin keskiosassa muodostaen siten kolmannen lämpötila-alueen.

Usein kysyttyä viinikaapeista

 • Miksi valita Vestfrost viinikaappi?

  Vestfrostin viinikaappi on tanskalainen viinikaappi, joka tarjoaa korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan. Vestfrostilla on yli 25 vuoden kokemus viinikaappien tuotannosta. Heidän viinikaapit on testattu perusteellisesti myös ravintola-alalla. Vestfrostin Viinikaapeissa on laaja valikoima ainutlaatuisia toimintoja, jotka suojaavat ja säilyttävät arvokasta viinikokoelmaasi optimaalisesti.

 • Miksi minun pitäisi hankkia viinikaappi?

  Jos hankit viinikaapin, varmistat viinillesi optimaalisen mikroilmaston, joka vastaa myös viininvalmistajan viinikellarin ilmastoa. Suojaat viiniäsi sekä lämpötilan vaihteluilta, värähtelyiltä, ​​UV-säteilyltä että muilta vaikutuksilta, jotka voivat vaikuttaa viinin makuun  ​- ja tottakai varmistat, että viini kypsyy oikein. Lisäksi viinikaappi varmistaa, että viinillä on oikea tarjoilulämpötila.

 • Mistä voin ostaa lisätarvikkeita viinikaappiini?

  Voit ostaa sekä extra hyllyjä, lämpömittareita ja muita lisätarvikkeita joko paikallisesta Vestfrost-jälleenmyyjältä tai meidän omasta lisätarvike verkkokaupasta.

 • Missä viinikaappeja voi nähdä livenä?

  Vestfrost tekee yhteistyötä valittujen keittiö-, kodinkone- ja viinikauppiaiden kanssa. Kutsumme heitä Vestfrost WineParter Plus jälleenmyyjiksi. Jokaisen viinikaapin tuotesivulla voit nähdä kuka jälleenmyy kyseistä tuotetta. Muista kuitenkin ottaa yhteyttä jälleenmyyjään etukäteen, varmistaaksesi löytyykö heiltä juuri etsimäsi malli.