om eico

Täyden palvelun palveluntarjoaja

EICO toimittaa liesituulettimia, kodinkoneita ja muita keittiön ja kylpyhuoneen tuotteita maailman johtavilta valmistajilta, joten voit aina luottaa siihen, että tarjoamiemme tuotteiden laatu, materiaalit, design, kestävyys sekä käyttökokemus ovat parhaimmasta päästä. Yli 40 vuoden kokemuksella olemme kartuttaneet runsaasti arvokasta osaamista ja investoineet palveluidemme korkeaan laatuun, jotta pystymme tajoamaan täyden palvelukokemuksen, joka täyttää tai jopa ylittää asiakkaan odotukset.

 

om virksomhed

EICO takaa, että

Homma on aina hallussa

Meillä on homma aina hallussa. Tilauksesta toimitukseen, ja mitä on luvattu. Toimitusvarmuutemme on kiistaton. 

Olemme tavoitettavissa

Me olemme helposti tavoitettavissa ja soitamme takaisin mahdollisimman nopeasti. EICO haluaa olla vahva yhteistyökumppani, johon voi aina luottaa. 

Palvelu on huippuluokkaa

Meille "palvelu" tarkoittaa enemmän kuin pelkän standarditoimenpiteen tarjoamista. Se on osa meidän DNA: tamme osastosta riippumatta.

Korkeatkin odotukset täyttyvät

Meillä on korkeat odotukset sekä toisillemme että yhteistyökumppaneillemme, koska haluamme varmistaa, että pystymme täyttämään asiakkaidemme korkeat odotukset tuotteitamme ja meitä kohtaan.

40 vuotta ja vasta alussa

Kesäkuussa 2021 EICO juhli 40-vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäinen lasku on lähetetty 17. kesäkuuta 1981, ja nyt kun katsomme ajassa taaksepäin, näemme upean matkan, jonka aikana EICO on kehittynyt pienestä urakoitsijaliikkeestä ammattimaiseksi B2B-liiketoiminnaksi, jonka liikevaihto on kahdeksannumeroinen.

Etenkin viimeisen 10 vuoden aikana EICO on kasvanut valtavasti. Varasto- ja toimistorakennuksia on laajenettu useaan otteeseen ja yritys työllistää yli 40 työntekijää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Tänä päivänä olemme pohjoismaisten markkinoiden johtava liesituuletin, kodinkone ja viinikaappi asiantuntija ja uskomme, että EICO:n kasvumatka on vasta alussa.

eico aikajana

Sitaatteja työntekijöiltä

Bo Johansen

”Se, mikä meitä motivoi, on päivittäiset kontaktit loppukäyttäjien, asiakkaiden sekä toistemme kanssa. Elämä on liian lyhyt ollakseen työpaikassa, jossa ei kukoista”

–  Bo Johansen, Tekninen tuki, työskennellyt EICOlla 27 vuotta.

Marianne Christensen

”Olemme mielestäni hyviä pitämään kiinni arvoista, jotka EICOlla on ollut alusta asti. Se, että esim. muistamme toistemme syntymäpäivät - pienet asiat, jotka ovat kaikista tärkeimpiä. Se on tärkeää, että viihtyy työpaikallaan - riippumatta siitä onko huoltoteknikko vai toimitusjohtaja”

- Marianne Christensen – työskennellyt 30 vuotta EICOlla, aloitti toimistoassistenttina 1991 ja toimii nykyisin Myyntipalveluvastaavana. 

 Henrik Lund

"En tiedä toista yritystä, jossa työntekijöillä olisi ollut näin monia vuosipäiviä. Se on hyvä osoitus positiivisesta kulttuuristamme ja siitä, että ihmiset todella haluavat jäädä tänne.”

- Henrik Lund, Varastopäällikkö, työskennellyt EICOlla 12 vuotta.

Pienestä urakoitsijaliikkeestä ammattimaiseksi B2B-liiketoiminnaksi

om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico