Suosittuja malleja

NT

Miten NikolaTesla toimii

Induktiotason ja liesituulettimen välinen toiminta pelaa erinomaisesti: keskitetysti sijoitettu liesituuletin kommunikoi induktiotason kanssa langattoman yhteyden välityksellä. Älykäs sensorijärjestelmä aktivoi liesituulettimen ja säätää optimaalisen imutehon, joko ilmassa olevien käryjen ja höyryjen määrään ja laadun perusteella, tai vaihtoehtoisesti vastaanottamalla tietoa käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta. NikolaTeslan avulla voit keskittyä pelkästään ruoanlaittoon.

Useimmissa malleissa Induktiotaso on varusteltu ns. silta-toiminnolla, joka mahdollistaa kahden keittoalueen yhdistämisen yhdeksi entistä suuremmaksi levyksi. Kosketusohjaus kytkee päälle langattoman yhteyden liesituulettimen ja keittotason välillä. Liesituulettimen ja keittoalueiden tehoa voidaan myös säätää erikseen. Keittotason kulmat on pyöristetty, joten se voidaan joko upotus- tai pinta-asentaa työtasolle.

NT

Keraamiset aktiivihiilisuodattimet

NikolaTeslan ilmaa kierrättävä versio imee epäpuhdasta ilmaa korkean suorituskyvyn keraamisten aktiivihiilisuodattimen läpi. Keraamiset suodattimet puhdistavat ilman yli 80-prosenttisesti heti ensimmäisellä läpivirtauksella ja ne voidaan uudelleenaktivoida uunissa, 200 ° C: ssa n. 40 min ajan, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa viisi vuotta. Keittotason yläosasta on suora pääsy suodattimelle, jonka kautta se voidaan helposti irrottaa ja uudelleenaktivoida tai vaihtaa uuteen.

NT

NikolaTeslan edut

nt

VOIMAKAS IMUTEHO

Imuteho on niin voimakas, että ilma liikkuu jopa 5,1 metriä sekunnissa. Tämän ansiosta käryt ja höyry poistuvat keittotason keskelle välittömästi sitä mukaa, kun niitä syntyy.

NT

HELPPO OHJAUS

NikolaTesla on helppo aktivoida ja säädellä intuitiivisen kosketusohjauksen avulla. Keittotasoa ja liesituuletinta voidaan ohjata erikseen.

NT

AUTOMAATTINEN SÄÄTÖ

Tuuletinyksikkö vastaanottaa informaatiota langattomasti keittotasosta ja säätää imutehoa automaattisesti.

NT

HILJAINEN TUULETINYKSIKKÖ

Liesituuletin on erittäin hiljainen 37-59 dB(A) äänitasolla sekä energiatehokas A+ energialuokituksella.

NT

VAIVATON PUHDISTUS

Pesunkestävä rasvasuodatin voidaan irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. NikolaTeslan pohjassa on venttiili, jonka avulla pohja-astiaan kerääntyneet nesteet voidaan tyhjentää. Myös keraaminen yhtenäinen lasipinta on erittäin helppo puhdistaa, koska siinä ei ole erillisiä toimintonäppäimiä.

Lue lisää NikolaTeslan puhdistamisesta täältä »

NT

KERAAMISET SUODATTIMET

Tehokkaat keraamiset suodattimet voidaan uudelleenaktivoida uunissa, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa 5 vuotta.

Joustava asennus

NikolaTesla keittotaso-liesituuletin on saatavana sekä aktiivihiilisuodattimella että hormiliitännäisenä.

Hormiliitäntä

Hormiliitäntä

NikolaTesla hormiliitäntään sisältää poistokanavan standardiasennukseen sekä teipin, jolla voidaan tiivistää putkien liitännät

Huoneilmaan palauttava

Huoneilmaan palauttava

NikolaTesla huoneilmaan palauttavana sisältää poistokanavan standardiasennukseen, aktiivihiilisuodattimen, sokkelin poistosuuttimen sekä teipin, jolla voidaan tiivistää putkien liitännät.

Usein kysyttyä NikolaTeslasta

Kuinka on mahdollista, että keittotasoon integroitu liesituuletin vetää ilmaa alaspäin?

Se on mahdollista, koska teho, jolla ilmaa imetään alaspäin on vahvempi kuin nopeus, jolla ilma
normaalisti nousee. Kun kyseessä on tavallinen vesihöyry, NikolaTeslan imuteho on noin viisi kertaa vahvempi kuin vesihöyryn normaali nopeus.

Mikä ero on aktiivihiilisuodatin- ja hormiliitäntämalleilla? 

Hormiliitännässä käryt ja höyryt, johdetaan poistokanavaa pitkin ulos talosta, jolloin ilma
vaihtuu. Aktiivihiilisuodatinmallissa ilma puhdistetaan rasva- ja hajusuodattimien avulla, jonka jälkeen suodatettu puhdas ilma palautetaan huoneeseen. Siksi aktiivihiilisuodatinmallissa poistokanavaa ei tarvitse rakentaa ulos talosta.

Huom! Suodattimet eivät poista höyryä. Se tulee poistaa erillisen ilmanvaihdon kautta.

Mitä tapahtuu, jos vesi kiehuu yli ja valuu suoraan liesituuletinyksikköön?

NikolaTesla keittotason alla on pohja-astia, joka kerää yli kiehuvat nesteet. Se on helppo tyhjentää
pohjassa olevan venttiilin avulla. Ylikiehuva neste ei siis vahingoita liesituuletinyksikköä.

Mistä voin ostaa lisätarvikkeita NikolaTeslaan?

Voit ostaa lisätarvikkeita NikolaTesla malleihin meidän verkkokaupasta.

Mihin höyry johdetaan, kun se on imetty alas keittotasosta?

Kuten kaikkien muiden liesituulettimien, myös NikolaTeslan tarkoitus on puhdistaa ilma ruoanlaiton
aikana ja sen jälkeen. Käryt ja höyry imetään laitteen suodatinjärjestelmän läpi, josta ne johdetaan poistokanavan kautta ulos talosta tai aktiivihiilisuodattimen läpi ja takaisin huoneilmaan.

NikolaTesla Unplugged

Intuitiivistä ruoanlaittoa

NikolaTesla Unplugged on voittanut useita palkintoja innovatiivisuudestaan, muotoilustaan ja toimivuudestaan. Malli nostaa estetiikan seuraavalle tasolle, sillä se on viimeistelty analogisilla ohjauspainikkeilla, jotka paitsi parantavat tuotteen ulkonäköä, myös helpottavat käyttö taaten hyvän ja intuitiivisen ruoanlaittokokemuksen.

 

 

Katso kaikki NikolaTesla Unplugged mallit

NikolaTesla Flame

Saavuta uusia gastronomisia tasoja kotona

NikolaTesla Flame-kaasukeittotason on suunnitellut italialainen Fabrizio Crisà, joka on yhdistänyt kaasukeittotason toimivuuden ja edut nykypäivän innovatiivisiin, integroituihin liesituuletinratkaisuihin, perinteitä kunnioittaen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kuluttajat voivat saada nyt hieman luksusta arkeen ja ruoanvalmistus voi saavuttaa uusia gastronomisia tasoja kotona. NikolaTesla Flame erottuu liesitasojen joukosta modernilla ja elegantilla valurautasuunnittelullaan.

Katso kaikki NikolaTesla Flame mallit

NikolaTesla Alpha

Joustava asennus NikolaTesla Alphalla

NikolaTesla Alpha sopii täydellisesti valtaosaan skandinaavisista keittiöistä, samalla taaten korkean laadun sekä imu- ja induktiotehon. Malli on suunniteltu helposti asennettavaksi sekä 80 cm:n että 90 cm:n moduuleihin tarpeen mukaan. 78 cm leveä pinta sopii saumattomasti mihin tahansa keittiöön.

Katso kaikki NikolaTesla Alpha mallit

NikolaTesla Fit

Sopii 60cm leveään keittiömoduuliin

Elica on tuonut markkinoille NikolaTesla Fitin, joka on ensimmäinen induktiotason ja liesituulettimen yhdistelmämalli, joka voidaan asentaa tavalliseen keittiömoduuliin (60cm). NikolaTesla Fit säätää imutehoa automaattisesti samalla kun se pyrkii saavuttamaan parhaan tasapainon äänitason, ilmavirran ja energiatehokkuuden välillä. Sen imuteho on viisi kertaa nopeampi kuin ylöspäin nousevien höyryjen nopeus, mikä varmistaa tehokkaan ilmanvaihdon rajoitetulla melutasolla. Keskelle integroitu tuuletin on täysin näkymätön ja se voidaan aktivoida yksinkertaisella kosketuksella. Suorakaiteenmuotoista lasilevyä voidaan kääntää portaattomasti pystysuoraan 90 ° ja siten vaikuttaa imuun.

Katso kaikki NikolaTesla Fit mallit

NikolaTesla One

Ensimmäinen induktioitaso liesituulettimella

NikolaTesla One on ensimmäinen induktioliesitaso Elicalta, jossa on induktiolevyyn integroitu ilmanvaihto. NikolaTesla One on erittäin hiljainen, ja joukkonsa kärjessä, mitä tulee imukykyyn ja energiatehokkuuteen. NikolaTesla One liikuttaa ilmaa jopa 5,1 m/s.

 • Erittäin Matala äänitaso
 • Ilmankierrätys vähintään 5,1m/s
 • Sensoriteknologia
 • 3 lämpimänäpito tasoa
 • Slidertouch ohjaus
 • Täydellinen varustelu: Vakiopoistoputkipakkaus ja teippi mukana

Katso kaikki NikolaTesla One mallit

NikolaTesla Switch

Särmikäs ja linjakas muotoilu

Särmikäs ja linjakas muotoilu kuvaa hyvin ekslusiivista NikolaTesla Switchiä. Malli on kaikessa yksinkertaisuudessaan rakennettu minimalistisen induktioliesitason päälle, jonka näyttö muuttuu täysin näkymättömäksi valmiustilassa. Liesituuletin on piilotettu lasi-valurauta kiekon alle, joka on hyvin luonteenomainen mallille.

 • Erittäin hiljainen liesituuletin ja keittotaso
 • Ilmankierrätys vähintään 5,1m/s
 • Palkittu malli
 • Täysautomattinen sensoriteknologia
 • Energialuokka A+
 • Täydellinen varustelu: Vakiopoistoputkipakkaus ja teippi mukana

Katso kaikki NikolaTesla Switch mallit

NikolaTesla Libra

Ensimmäinen keittotaso-liesituuletin integroidulla vaa'alla

NikolaTesla Libra on ensimmäinen keittotaso-liesituuletin, jossa on myös integroitu vaaka. Tara-toiminnon avulla vaaka voidaan nollata jokaisen punnituksen päätteeksi, jolloin useampaa eri ainesosaa voidaan punnita ja annostella erikseen samaan kulhoon. Vaakaa ohjataan erikseen ja sitä voidaan käyttää, vaikka keittotaso ei olisi päällä. Se käynnistyy automaattisesti, kun sen päälle asetetaan astia

 • Keittotasoon integroitu tehokas liesituuletin
 • Sisäänrakennettu keittiövaaka
 • Suodatustoiminto
 • Valurautainen keittoastiataso
 • Täydellinen varustelu: Vakiopoistoputkipakkaus ja teippi mukana

Katso kaikki NikolaTesla Libra mallit

NikolaTesla Prime

NikolaTesla Prime
NikolaTesla Prime

Täydellisen harmoninen muotoilu

NikolaTesla Prime, induktioliesitaso, jossa on integroitu liesituuletin, hurmaa täydellisen harmonisella muotoilullaan. NikolaTesla Primen ansiosta voit keskittyä pelkästään nauttimaan ruoanlaitosta, ilman että sinun täytyy huolehtia käryjen ja höyryjen poistamisesta. Autocapture -toiminto takaa, että liesituulettimen imuteho säätyy automaattisesti käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta riippuen.

 • Keittotasoon integroitu tehokas liesituuletin
 • Ilmankierrätys vähintään 5,1m/s
 • Sensoriteknologia
 • Induktiotason sekä tuulettimen helppo ohjaus
 • Valurautainen keittoastiataso
 • Täydellinen varustelu: Vakiopoistoputkipakkaus ja teippi mukana

Katso kaikki NikolaTesla Prime mallit