Phantom

Pohjoismaista muotoilua huippuluokan teknisillä ominaisuuksilla

Yli 40 vuoden ajan Eico on toiminut markkinoiden johtavana liesituuletin-asiantuntijana yhteistyössä alan johtavien valmistajien kanssa. Tämä kokemus ja osaaminen näkyy nyt EICOn suunnittelemassa Phantom-tuotesarjassa.

Minimalistinen muotoilu

Minimalistinen muotoilu

Phantom edustaa tanskalaista suunnittelua tarkasti harkituilla yksityiskohdilla, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin. Tavoitteena on ollut luoda kodinkone, joka on ulkonäöltään mahdollisimman minimalistinen ja hillitty - sekä käytön aikana että sen jälkeen.

Phantom

Voimakas imuteho

Phantomin imuteho on korkeimmillaan jopa 7 m/s. Mittayksikköä m/s käytetään ilmaisemaan nopeutta, jolla liesituuletin imee ilmaa alaspäin. Mitä korkeampi lukema, sitä tehokkaammin laite poistaa ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt. Ruoanlaitosta tulee entistä mukavampaa parantuneen ilmanlaadun ansiosta.

Phantom

Matala äänitaso

Markkinoiden matalimman äänitasonsa ansiosta, vain 57 dB(A) maksiteholla ja 41 dB(A) normaalikäytössä, liesituulettimen melu ei häiritse ruoanlaiton tunnelmaa. 

Phantom

Maksimoitu suunnitteluvapaus

Phantom tarjoaa maksimaalisen suunnitteluvapauden ja esteettömän näkyvyyden koko keittiössä. Optimaalisten asennusmittojensa ansiosta se sopii suoraan 80 senttimetrin keittiömoduuliin.

Phantom

Automaattinen säätö

Autoaspiration-toiminnon avulla voit keskittyä pelkästään ruoanlaittoon. Liesituulettimen imuteho säätyy automaattisesti käytössä olevien keittoalueiden ja valittujen tehotasojen mukaan.

Phantom

Intuitiivinen ohjaus

Touch control-ohjauspaneelia on helppo käyttää intuitiivisen suunnittelun ansiosta. Liesituulettimen ja liesitason välillä on langaton yhteys, joka tekee ruoalaitosta entistä helpompaa.

Phantom

Keittoastioden tunnistus ja koon mukauttaminen

Kaikki induktioalueet ovat varustettu automaattisella keittoastioiden tunnistuksella ja koon mukautuksella. Alueet mukautuvat automaattisesti luetun kattilan/pannun koon mukaan ja induktio lämmittää sen mukaisesti.

Phantom

Helppo puhdistus

Rasvasuodattimet voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa astianpesukoneessa. Keraamiset kiertoilmasuodattimet puolestaan voidaan uudeleengeneroida uunissa, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa 5 vuoden ajan. Lisäksi, laitteen pohjalla on venttiili, jonka avulla sisälle kiehuneet nesteet voidaan vaivattomasti tyhjentää.

Phantom Shift

Joustava asennus

Phantom liesitaso-liesituulettimet ovat saatavana sekä aktiivihiilisuodattimella (F-mallit) että hormiliitännäisenä (A-mallit).

Phantom a

Hormiliitäntä (A)

Phantom-sarjan hormiliitännäiset A-mallit sisältävät poistokanavan standardiasennukseen sekä teipin, jolla voidaan tiivistää putkien liitännät.

Phantom F

Huoneilmaan palauttava (F)

Phantom-sarjan huoneilmaan palauttavat F-mallit sisältävät poistokanavan standardiasennukseen, aktiivihiilisuodattimen, sokkelin poistosuuttimen sekä teipin, jolla voidaan tiivistää putkien liitännät.

Phantom Shift
Phantom Mini
Phantom

Tarvitsetko apua oikean mallin valinnassa?

Lue lisää