Prime Flow®
Prime flow

Optimaalinen ratkaisu jokaisen liesituulettimen asennukseen

Liesituuletinta aliarvioidaan usein hyvän sisäilman ylläpitäjänä, vaikka se on itse asiassa yksi tärkeimmistä elementeistä. Siksi liesituulettimen oikeanlaisella asennuksella on ratkaiseva rooli hyvän huoneilman ylläpidossa. Liesituulettimesi voi olla vaikka kuinka tehokas, mutta jos asennusta ei tehdä oikein ja liesituuletin ei pääse toimimaan optimaalisesti, myös sisäilman taso jää heikoksi ja bakteerit viihtyvät pinnoille laskeutuvassa ylimääräisessä kosteudessa.

Prime Flow® -järjestelmä on markkinoiden optimaalisin ratkaisu liesituulettimen asennukseen, sillä mikään muu ilmakanavajärjestelmä ei kuljeta ilmaa yhtä tehokkaasti, turvallisesti ja hiljaisesti. Järjestelmä sisältää litteät ja pyöreät kanavat sekä aerodynaamisesti optimoidut mutkat, jotka sopivat kaikkiin liesituulettimiin, joiden poistoputken halkaisija on 150 mm tai liitäntä 90x220 mm.

Asennus: Paina, napsauta, valmis

Prime Flow®:n kokoaminen on erittäin helppoa. Napsautuselementeillä ja integroiduilla kaksoistiivisteillä varustetut yleisnivelet mahdollistavat luotettavat ja ilmatiiviit liitokset. Järjestelmä kootaan kokonaan ilman työkaluja, silikonia tai teippiä. Yleisnivelissä on joustavia alueita, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jokaista liitosta voidaan taivuttaa jopa 15 astetta joka suuntaan. Tämä tekee asennuksesta erityisen käytännöllisen, nopean ja joustavan. Prime Flow®:n kompakti koko ja pieni asennuskorkeus tarkoittavat, että järjestelmä vaatii vähemmän tilaa kuin perinteiset putkijärjestelmät.

Prime Flow®
Prime flow

Minimaalinen ilmanvastus takaa tehokkaan poiston

Kanavajärjestelmän putkien sisäpuoli on täysin sileä, mikä takaa minimaalisen ilmanvastuksen ja lian kertymisen. Prime Flow® -järjestelmän putkissa on integroitu aerodynaaminen rakenne, joka on patentoitu. Järjestelmä vähentää turbulenssia – ja siten myös painehäviö pienenee merkittävästi. Tämä lisää kanavan läpi virtaavan ilman määrää, ja liesituuletin toimii tehokkaammin ja hiljaisemmin.