Kylmälaitteet

Kylmälaitteet

Astianpesukoneet

Astianpesukoneet

Uunit ja liesitasot

Uunit ja liesitasot

Viinikaapit

Viinikaapit

Pyykinpesu

Pyykinpesu

Vestfrost Kodinkoneet

Kauan eläköön arki

Vietämme suuren osan arjestamme kotona. Siellä laitamme ruokaa, leivomme, pyykkäämme ja säilytämme päivittäisiä ruokatarvikkeita kylmälaitteissa - siellä saamme asiat toimimaan. Siksi on tärkeää että kodinkoneet, joilla ympäröit itsesi, toimivat auttavana kätenä, jotta itse voit keskittyä muihin asioihin. Vestfrostin kodinkonvalikoima on kehitetty sulautumaan luonnolliseksi osaksi kiireistä arkea samalla kun se laadultaan ja ominaisuuksiltaan sopii täydellisesti pohjoismaisiin keittiöihin. Vestfrost pyrkii aina olemaan hieman parempi hieman kohtuullisempaan hintaan. Uskomme, että olemme sen velkaa sinulle ja arjellesi.

Vestfrost uuni
Vestfrost keittotaso
Vestfrost pesutorni
Vestfrost viinikaapit

Laatua kohtuulliseen hintaan

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon aikaa vietät kodinkonedesi kanssa eri rutiinitoimien parissa. Lopputulos voi yllättää. Siksi onkin tärkeää, että kodinkoneet ovat huomaamattomia yhdessä hetkessä ja arjen ilo seuraavassa. Että ne ovat muutakin kuin vain käytännön esineitä. Että ne sekä laadullisesti että muotoilultaan vastaavat asukkaiden tyyliä ja toiveita sekä ovat budjettiystävällisiä. Vestfrostin kodinkoneet täyttävät kaikki nämä kriteerit. 

Kylmälaitteet

Älykkäät ominaisuudet ja korkea laatu. Tätä voit odottaa Vestfrostin jääkaapilta tai pakastimelta. Vestfrostin tuotteiden avulla teet arjen rutiineista mahdollisimman helppoa, pienellä ripauksella luksusta. Vestfrostilta saat jäähdytys- ja pakastusratkaisut, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaisiin keittiötrendeihin.

Katso kaikki tuotteet
Vestfrost Køl & Frys
Vestfrost opvaskemaskiner

Astianpesukoneet

Astianpesukone on arjen luksusta, vaikka osa ihmisistä ei niin ajattelekaan. Vestfrostin astianpesukone tekee tästä pienestä ylellisyydestä entistäkin kiinteämmän osan kiireistä arkeasi. Löytääksesi oikean ratkaisun keittiöösi, voit valita sisäänrakennetun tai integroidun astianpesukoneen väliltä. Meiltä löytyy laaja valikoima molempia tyyppejä.

Katso kaikki tuotteet

Uunit ja liesitasot

Vestfrostin uuni ja liesi helpottavat ruoanlaittoa kiireisessä arjessa älykkäillä ominaisuuksillaan. Tuotekategoriasta löydät kaiken integroitavista uuneista (pyrolyysillä ja ilman, höyryavustimella), liesistä ja liesitasoista mikroaaltouuneihin. Vestfrostin laitteet ovat korkealaatuisia kohtuullisella hinnalla, tinkimättä suunnittelusta ja toiminnallisuudesta.

Katso kaikki tuotteet
Vestfrost ovne og kogeplade
Vestfrost vask & Tør

Pyykinpesu

Vestfrostin pesukoneella ja kuivausrummulla kotitalouden pyykin hallinta on helpompaa ja tehokkaampaa. Vestfrostin pesukoneemme on varustettu älykkäillä toiminnoilla, jotka paitsi säästävät aikaa, myös tekevät arjesta helpompaa ja tehokkaampaa.

Katso kaikki tuotteet

Viinikaapit

Vestfrost on valmistanut ammattimaisia viinikaappeja jo yli 25 vuotta. Alussa asiakkaat olivat pääasiassa gourmet-ravintoloita, viinikauppiaita ja ammattikeräilijöitä, joilla kaikilla oli korkeat vaatimukset viinien varastointiympäristölle. Sittemmin intohimoisten viiniharrastajien määrä on kasvanut, kuin myös kiinnostus viinien oikeaoppiseen säilytykseen ja tarjoiluun. Siksi Vestfrost ammattiviinikaapit ovat ajansaatossa muuttaneet myös yksityisasiakkaiden koteihin.

Katso kaikki tuotteet
Vestfrost vinkøleskabe