Vestfrost hvidevarer

Katso kaikki Vestfrost-tuotekategoriat

Vestfrost hvidevarer

Tanskalaista designia vuodesta 1963

Vestfrost on tanskalainen yritys parhaimmillaan. Seikkailu, joka alkoi Esbjergin pohjoispuolelta vuonna 1963 ja josta tuli upea viileä tarina. Vestfrost Solutions lippulaivanaan, yrityksestä tuli maailmanmestari, mitä tulee biolääketieteellisten jäähdytysratkaisujen kehittämiseen lääketieteellisiin toimenpiteisiin ja laboratorioihin, joissa 0,01 asteen erolla voi olla kohtalokas merkitys. Toimialan alati muuttuvat tarpeet vaativat jatkuvaa innovaatiota ja uusia ennennäkemättömiä ominaisuuksia.

Asiantuntevuus ja ammattitaito, jotka kuvastavat Vestfrost Solutionin erikoistuneita ratkaisuja ovat myös pohjana jäähdytys- ja jäädytysratkaisuissa, jotka on suunnattu kuluttajamarkkinoille. Alusta alkaen korkea laatu, toimivuus ja tyylikäs muotoilu yhdessä kilpailukykyisen hinnan kanssa tekivät vaikutuksen; sekä Tanskassa että kansainvälisesti.

Erikoisominaisuuksia, jotka vastaavat Pohjoismaisten markkinoiden tarpeita

Vestfrost on brändi, joka on aina kannattanut tyylikästä muotoilua ja korkeaa laatua kilpailukykyiseen hintaan, ja Eicon missiona on avustaa kehittämään erikoisominaisuuksia ja toimintoja, jotka vastaavat Pohjoismaisten markkinoiden tarpeita ja mieltymyksiä. Tuotevalikoima on kattava ja se sisältää niin jääkaappeja, pakastimia, viinikaappeja, astianpesukoneita, pyykinpesukoneita, kuivausrumpuja, uuneja, liesiä sekä liesitasoja.

Vestfrostille on aina ollut tärkeää, että se pystyy tarjoamaan sekä vähittäiskauppiaille että kuluttajille odotettua enemmän ja tätä perintöä me tulemme vaalimaan myös Eicolla.

Vestfrost hvidevarer

Vestfrost tuotevalikoima

vf

Kylmälaitteet

Katso kaikki tuotteet
Vestfrost Køl & Frys
Vestfrost ovne og kogeplade